SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // VIDEO De neuitat! Lacrimi, "Deșteaptă-te, române", o mare de fotografi și ropote de aplauze » Așa s-a văzut din tribună premierea Simonei Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 23:19

Simona Halep a învins-o în finala de la Roland Garros 2018 pe Sloane Stephens (3-6, 6-4, 6-1) și a câștigat primul titlu de Mare Șlem din carieră.

VIDEO DE COLECȚIE: Victoria SImonei a emoționat milioane de români aflați in fața televizoarelor sau cu ochii pe site-urile de sport, iar în tribune entuziasmul a fost uriaș. Un suporter a filmat  festivitatea de premiere. Momentele sunt superbe:

 
Premierea Simonei Halep

Moment emoționant! Cum au trăit suporterii din tribună premierea Simonei Halep ❤❤❤ Clipe de neuitat! ---->>>> http://bit.ly/2Meiytx

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 9 Iunie 2018

Alte știri pe acest subiect:

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (25)
sakamoto
sakamoto  •  10 Iunie 2018, 10:30

Bravo Simona! Meritzi toate laudele, esti un exemplu pt toti. Ai reusit in sportul acesta atit de frumos si dur. Foarte multa munca, multe sacrificii, eforturi supraomenesti, insa a meritat. Sper din suflet ca dupa ce vei abandona acest sport, care ti-a adus atitea bucurii, sa apara o alta jucatoare de tenis din Romania, care sa obtina rezultate asemanatoare. Poate ca tinerele jucatoare de tenis ale noastre vor munci-si vor fi modeste-pt a reusi in tenis, asa cum ai reusit tu, Simona Halep. Respect Simona!

812873068908537
Gheorghe Turcanu  •  10 Iunie 2018, 08:00

Sunt din Basarabia...Simona Halep sa te manince tot norocul din lume ...Mi-ai luat 10 ani din viata , dar nu-mi pare rau...Bravo !!! Bravo !!! Bravo !!!

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  10 Iunie 2018, 07:26

Simona este omul care în sport n-a primit nimic gratis, este acel om simplu care a știut că nu este un mare talent sau o atletă desăvârstită,dar tot timpul a compensat prin muncă și sacrificiu.Ca și în viață și în sport sunt unii care se lipesc de trofee cu mult mai multă ușurintă decât Simona.De multe ori am crezut că destinul, n-a pus la pastrare și pentru Simona,un trofeu de Grand Slam,dar uite că m-am înșelat. Simona ne-a arătat tuturor că și oamenii obișnuiți pot să-și îndeplinească visele. Mulțumesc Simona,mi-ai îndeplinit un vis!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează