SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep a dezvăluit cine i-a dat primul mesaj după câștigarea Roland Garros: "Am fost surprinsă"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 17:48

Simona Halep s-a întors astăzi în România și a vorbit despre prima persoană care i-a dat mesaj după ce a câștigat turneul de la Roland Garros.

"Am fost plăcut surprinsă că adversarele mele din tenis s-au bucurat pentru mine. Asta înseamnă că avem o prietenie frumoasă. Vreau să le mulțumesc pentru reacțiile lor. Mi-au scris și fetele din România. Le mulțumesc și lor. Chiar am fost surprinsă. Petra Kvitova (n.r. locul 8 WTA) a fost prima care mi-a trimis mesaj pe telefon", a declarat Simona Halep.

"Simonaaaa! Ai reuşit. Sunt extrem de fericită pentru tine. Bucură-te de fiecare clipă. Meriţi acest moment din plin" a scris Kvitova și pe twitter. 

Jucătorii și jucătoarele din circuitul mondial de tenis s-au înghesuit să o felicite pe Simona pe twitter după ce a bifat o nouă bornă importantă în cariera sa. Reacțiile emoționante ale rivalelor sunt dovada că Halep este un nume respectat în vestiar. Toate mesajele sportivilor pentru Simona sunt AICI!

Tot astăzi, de la ora 20:00, Simona Halep va prezenta trofeul fanilor români, într-un eveniment care va avea loc pe Arena Națională. (Detalii aici)

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite-i un mesaj campioanei!

Vei fi diseară pe Arena Națională pentru a sărbători titlul câștigat de Simona Halep la Roland Garros?

Da, cu siguranță voi merge!
Nu, nu voi fi prezent

Citește și:  Simona Halep oprită de poliție la ieșirea din Aeroportul Otopeni: "Ai depășit viteza legală"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kyil
kyil  •  11 Iunie 2018, 22:28

Sorana i-o fi scris? :D

231518447439856
Prodan Vasile  •  11 Iunie 2018, 22:02

Ași fi fost fericit să fiu prezent la acest suprem eveniment dar când vezi și auzi *** care nu se mai satură de huiduit îți lasă cel mai amar gust. Nu vor uni să înțeleagă că acest moment era unul solemn sa intonat imnul țări și că trebuie să ai totuși o atitudine decentă față de evenimentul respectiv. Lași omule deoparte frustrările și neîmplinirile și te comporți ca un adevărat cetățean patriot pentru că ce a realizat această fata este un eveniment cu adevărat patriotic. Felicitări încă o data pe această cale și *** să facă un pas în spate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1.revoo
1.revoo  •  11 Iunie 2018, 20:19

Nu pot sa merg desi imi doream.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează