SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP OUT DE LA US OPEN!

Simona Halep a reacționat după eliminarea din primul tur de la US Open: "Darren Cahill nu mi-a spus nimic după meci!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 21:02

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a fost eliminată de Kaia Kanepi (33 de ani, 44 WTA), scor 2-6, 4-6, în primul tur de la US Open. Liderul WTA a încercat să găsească explicația evoluției slabe. 

"Mă așteptam ca ea să joace așa, fără teamă, să lovească mingea puternic. Nu pot spune foarte multe lucruri despre acest meci. Doar că nu prea am simțit mingea, dar și ea a jucat tare și m-a împins în spatele terenului.

A fost un meci dur, dar asta este. A fost doar o zi proastă pentru mine. Nu a fost vorba de presiune, doar o zi nefericită.

Darren Cahill nu mi-a spus nimic după meci, doar m-a îmbrățișat", a declarat Halep în timpul conferinței de presă de la final.

Vezi și: Coșmar sau realitate? Simona Halep, eliminată în primul tur de la US Open după ce a fost masacrată de jocul agresiv al Kaiei Kanepi

Povestea emoționantă a jucătoarei care a eliminat-o pe Simona Halep: a suferit 2 afecțiuni grave și s-a prăbușit în clasament: "Nu îmi păsa dacă voi mai juca tenis"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
bazinga
bazinga  •  28 August 2018, 14:01

Un mare mister aceasta mediocra Halep!O jucatoare a carui joc se bazeaza exclusiv pe aspectul fizic al jocului!Esta incapabila sa isi adapteze jocul in functie de adversara,asta se vede din avion!Joaca numai la tacaneala si merge pe rezistenta fizica si pe faptul ca o ajuta picioarele sa alerge in nestire,oare pana cand?Cahill isi ia banutii ca un profesionist ce e,incearca sa dea sfaturile cele mai bune elevei sale,dar cand ai de-a face cu una care are probleme la creierii capului,lucrurile devin mai grave!Nu imi vine sa cred cum se poate mentine de atata timp in top 5 mondial si pe locul 1,la fel?!?!Un clasament mincinos,asta e si un noroc orb al machidoanei care profita le nesfarsit de rateurile adversarelor care nu sunt capabile sa o depaseasca in clasament!

854605894625108
Silviu Apostol  •  28 August 2018, 13:28

"Darren Cahill nu mi-a spus nimic după meci, doar m-a îmbrățișat" ??? Ce naiba sa spui unei "nervoase cu nervii" ? Daca ii dadea cu racheta in cap ?

remarque
remarque  •  28 August 2018, 12:03

Parca cei de la Adidas nu mai au chiar atat de mari regrete. Se pricep ei la ceea ce fac

Vezi toate comentariile (43)
Comentează