SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, LA PRIMUL GRAND SLAM

Simona Halep a vorbit despre planurile sale pe termen lung » Care e condiția pentru a participa la Olimpiada din 2020

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 17:26

Simona Halep a revenit azi în România după succesul istoric reușit sâmbătă, pe zgura de la Paris. Jucătoarea noastră a coborât din aeronava TAROM în jurul orei 17:00, ținând în mână replica trofeului de la Roland Garros 2018.

Așteptată de zeci de jurnaliști, Halep a vorbit, printre altele, și despre viitorul său în circuit, declarând că și-ar dori să participe la Olimpiada de la Tokyo din 2020. 

"Vreau să am copii, dar momentan voi continua să joc tenis. Nu mi-am fixat încă niciun obiectiv, aș vrea să-l punem împreună. Dacă voi fi sănătoasă, mă duc cu cea mai mare plăcere la Olimpiadă. E ceva deosebit", a declarat liderul mondial din WTA.

Simona Halep nu a participat la Olimpiada de la Rio, din 2016. Jucătoarea noastră a susținut la acea vreme că decizia a fost luată pentru a-și proteja cariera și sănătatea în fața unei posibile infectări cu virusul Zika.

Halep are o singură prezență la Jocurile Olimpice, în 2012, la Londra, când a fost eliminată în primul tur de Yaroslava Shvedova.

Vezi și: "A intrat la apă!" De ce a venit Simona Halep cu o cupă în miniatură de la Roland Garros

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite un mesaj! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează