SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep a vorbit despre următoarele obiective: „Darren Cahill avea dubii, a crezut că vreau să mă retrag”

Simona Halep a câștigat Wimbledon în 2019, însă își dorește mai multe trofee de Grand Slam // sursă foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep a câștigat Wimbledon în 2019, însă își dorește mai multe trofee de Grand Slam // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 20:10

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a vorbit despre posibilitatea de a se retrage, amintind o discuție simpatică pe care a avut-o alături de cei doi antrenori ai săi, Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov.

Aflată acasă, în izolare, Simona a participat la emisiunea „Garantat 100%”, unde a vorbit despre mai multe subiecte. Printre acestea, posibilitatea ca ea să se retragă din tenis.

„M-am antrenat în decembrie la Dubai. M-am dus acolo, iar când s-a întors Darren Cahill și ne-am întâlnit amândoi cu Arti (n.r. Artemon Apostu-Efremov), ei aveau puțin dubii. Toată lumea se gândea la retragerea mea. Probabil eu am spus că sunt aproape de sfârșitul carierei, că îmi doresc o familie, că îmi doresc copii, dar nu am spus că vreau să mă retrag. 

Le-am spus că îmi doresc să mai câștig Grand Slam-uri. Atunci ei s-au uitat la mine și mi-au spus: «Atunci o să muncim!». Iar eu am zis că «Da, sunt all in! Să muncim!». Sunt implicată total să progresez, sunt dispusă să muncesc în continuare, chiar mai mult decât am muncit până acum”, a dezvăluit Simona.

Simona Halep și-a revenit după accidentarea la picior

Sportiva româncă  a anunțat pe rețelele de socializare că și-a revenit complet după accidentarea suferită la picior, care a ținut-o departe de turneul de la Doha. Simona a postat în urmă cu o zi un videoclip în care a anunțat că poate alerga fără probleme și că durerea a trecut complet:

„Salutare tuturor. Vreau să vă transmit câteva noutăți despre accidentarea mea: piciorul arată bine, am început deja să alerg și nu mă doare deloc. Încă nu joc tenis, dar să fiu capabilă să mă antrenez înseamnă foarte mult pentru mine”, a declarat jucătoarea de tenis.

„Arti a venit în echipă și când ai ceva nou, o voce nouă, parcă ai și o energie în plus, un «boost» de energie. Pentru mine, începutul de an a fost extraordinar: cu o semifinală la Australian Open și un titlu la Dubai deși eram accidentată, un start foarte bun”
Simona Halep

Citește mai multe știri despre Simona Halep și tenis:

O fostă jucătoare de tenis a pozat în Playboy, iar acum a recidivat cu poze nud în timpul carantinei

Simona Halep despre pandemia de COVID-19: „M-am speriat de coronavirus! Va fi și mai rău în România”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează