SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA. Simona Halep, drastică după eliminare! Declarații extrem de tăioase: "Poate nu sunt pregătită"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 23:32

Simona Halep s-a oprit în turul al 3-lea la Miami, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA, 6-3, 2-6, 3-6.

Simona Halep și-a analizat jocul prestat contra polonezei, a criticat evoluția sa și a explicat de ce a pierdut meciul deși a condus la seturi.

"Am jucat destul de bine în primul set, dar după aceea am scăzut nivelul. Sunt un pic obosită. Poate că nu sunt sufiecient de pregătită pentru a juca la nivelul acesta.

Ea nu a adus nimic nou. A jucat la fel cum joacă mereu, scoate mingile şi nu prea greşeşte. Eu am greşit mult și am jucat prea pe centru. Ea a avut posibilitatea să facă ce a vrut. Meciul puteam să îl câştig dacă nu jucam slab. Asta e. Merg înainte", a spus Simona Halep la TV Digi Sport.

Citește și: Record negativ după 5 ani la Miami » Detaliul ciudat legat de relația Simona Halep - Darren Cahill

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (42)
valiza.epo
valiza.epo  •  25 Martie 2018, 09:37

Filosofie a la Halep: putem sa castig daca nu pierdeam! Eu cred ca Simona este bine pregatita. Trebuie doar sa invete jocul numit tenis! Sa lase altora batutul covoarelor!

sala_dalles
sala_dalles  •  25 Martie 2018, 01:56

Si inca ceva . Familia sa renunte la bani ca au destui . Pot sa si puna si in cap . Daca vor un G.S trebuie sa renunte la o parte din turnee ca pare foarte obosita si fizic si psihic chiar daca asta inseamna pierderea pozitiei de number ONE !

sala_dalles
sala_dalles  •  25 Martie 2018, 01:46

Subconstientul romanilor . A aflat ca va ramine pe locul 1 indiferent de situatie . Mai pe romaneste . S-a vazut cu sacii in carutza.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează