SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC // VIDEO Și-a îngenuncheat adversara! Lovitură superbă reușită de Halep în meciul cu Tomljanovic de la Cincinnati

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 09:49

Meciul Simona Halep (1 WTA)- Ajla Tomljanovic (58 WTA), din turul secund al turneului de la Cincinnati, a fost întrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3 și va fi reluat în această seară, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

Vizibil obosită după efortul din ultimele două săptămâni, Simona Halep a continuat să lupte și a revenit dintr-o situație extrem de complicată în setul decisiv al partidei jucate în această dimineață. Tomljanovic a condus cu 3-0, dar Halep a revenit superb și a trecut în avantaj, moment în care ploaia și-a făcut apariția. 

Cel mai frumos punct al meciului a avut loc în game-ul în care Simona Halep a egalat la 3. După un raliu lung, liderul mondial a riscat și a lovit un backhand superb de pe linia de fund. Tomljanovic a fost surprinsă de alegerea Simonei, australianca fiind prinsă pe contre-pied. Îngenuncheată, australianca nu a putut decât să privească superba lovitură direct câștigătoare a jucătoarei noastre.

Revenirea pe tabelă a lui Halep a fost precedată de o intervenție medicală pe care Simona a primit-o la vestiare din cauza unor probleme la spate (detalii, aici).

Vezi și

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
sorin965
sorin965  •  16 August 2018, 20:47
Postat de simonhalep pe 16 August 2018, 11:59

așa cum ne-a obișnuit cu inconstanța ei, după un turneu reușit și câștigat, urmează un fiasco. nu are fizicul și psihicul să țină ștacheta ridicată 2 turnee la rând. toți visau, după fierul vechi câștigat la paris, că haleapa va câștiga toate turneele de GS ale lui 2018. reveniți-vă! ștrumfița nu are anvergura serenei williams.

Hai ca esti de tot râsul, are cele mai multe puncte din turnee mai oputin jucate decat adversarele, are cele mai multe victorii anul asta, e locul 1 wta, e prima calificata la turneul campioanelor, daca toate aceste cifre si altele nescrise nu iti spun nimic e grav. Pai daca tu o critici pe ea, pe cine poti lauda ? Cu cine o compari astfel incat ea sa nu tina pasul ? Repet, are cele mai multe victorii din toate, dar absolut toate celelalte jucatoare si culmea din destul de mult mai putine turnee jucate ? Ce-oi fi vrand un superman sa te satisfaca ? Tu ai macar jumatate din ambitia asta pentru a avea un vag motiv de critica ?

klauz
klauz  •  16 August 2018, 17:13

Ups, mi-am scrantit glezana, trebuie sa-mi schimb sangele cu terapie vampir: ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wishmaster
wishmaster  •  16 August 2018, 14:40
Postat de ticbis pe 16 August 2018, 14:17

Bai, eu te inteleg ca esti dus, dar pana si prostia are o limita! Se pare insa ca la tine e vorva de cu totul altceva, mult mai grav! E clar, ai vazut tu cu ochii tai la Cluj cand i se faceau Simonei transfuzii cu sange de la Serena si tratamente cu placenta de la copilul lu' Serena! :))))) La mintea ta... Mai ai frati??? Oi mai fi facut si copii, Doamne fereste... :)

pai, dar tu ești de vină, pentru ca bagi in seama un individ ***. asta posteaza de pe mai multe conturi și troleaza toate articolele cu Simona. ***, ***. ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close