SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP // Andre Agassi e ALESUL! Simona Halep poate avea o legendă în lojă, dacă acceptă propunerea lui Darren Cahill

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 13:42

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) e aproape să numească un nou antrenor. Americanul Andre Agassi (48 de ani) ar fi omul pe care Darren Cahill i l-a propus.

  • Simona Halep joacă joi, în jurul orei 06:00, contra americancei Sofia Kenin (37 WTA), în turul secund de la Australian Open. 

Andre Agassi, un fost elev al lui Darren Cahill, ar urma să o pregătească pe Simona Halep după turneul de la Australian Open. Cea mai bună jucătoare a lumii a recunoscut asta într-un interviu acordat celor de la Adevărul, fără să dezvăluie însă numele. Aceeași sursă i-a dezvăluit însă identitatea.

„Eu și Darren suntem prieteni. Am stat 4 ani împreună. Vorbim și mă sfătuiește, dar nu mai e antrenorul meu. Nu se pune problema să revină. Darren mi-a recomandat un antrenor și voi ține cont de sfatul lui”, a precizat Halep.

Agassi colaborează în acest moment cu bulgarul Grigor Dimitrov. Cel mai important jucător pe care l-a pregătit este Novak Djokovic. 

8trofee de Mare Șlem are Agassi în cariera de jucător

Vezi și: 

Simona Halep, interviu pentru FIFA » Fotbalistul care a inspirat-o, cel mai bun prieten din Generația de Aur și recordul la jonglat :)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dumbojet
dumbojet  •  17 Ianuarie 2019, 00:46

Ar fi cea mai buna decizie a carierei, atat pentru Simona cat si pentru Agassi. Sa nu uitam ca Agassi este casatorit cu Steffi Graf, asa ca el stie bine tot ceea ce inseamna tenisul feminin si cu ce probleme se confrunta jucatoarele de top.

mosvasile
mosvasile  •  16 Ianuarie 2019, 19:34

Mai Klauz vezi ca mananci ce nu trebuie!Cand a revenit in tara Simona a mai facut un rmn, iar doctorul respectiv a dat si un interviu in care a confirmat diagnosticul!In realitate Simona a avut acest diagnostic inca de la Cincinatti,dar- cum are niste contracte cu sponsorii- a fost nevoita sa taca si sa se inscrie in continuare la turnee facandu-se de ras!

mosvasile
mosvasile  •  16 Ianuarie 2019, 19:26

Probabil ca ea l-ar vrea pe...Horia Tecau!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează