SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // VIDEO Reacția lui Darren Cahill imediat după victoria superbă a Simonei Halep cu Kerber

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 22:55

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a învins-o pe Angelique Kerber, scor 6-7, 6-3, 6-2, și o va înfrunta în semifinale pe Garbine Muguruza, într-un meci care va decide și ocupanta poziției de lider în clasamentul WTA.

  • Simona Halep joacă mâine în semifinalele Roland Garros împotriva lui Garbine Muguruza. Partida începe în jurul orei 16:00, după terminarea duelului dintre Nadal și Schwartzman;
  • În cealaltă semifinală se înfruntă americancele Sloane Stephens și Madison Keys.

Tensiunea meciului cu Angelique Kerber a fost una greu de descris. Antrenorul Darren Cahill a trăit cu sufletul la gură disputa elevei sale cu jucătoarea germană.

La final, australianul a sărutat-o pe obraz pe Tania, mama Simonei Halep, semn că relația acestuia cu întreg staff-ul și apropiații Simonei este în continuare una excelentă! 

 

O învingătoare, Simona Halep, un antrenor mândru, o echipă de succes şi o mamă fericită. Ne alăturam lor cu bucurie şi o felicităm pe campioana noastră, prima jucătoare a lumii! BRAVO SIMONA! REPOST via: Irina Antonie - Instagram Story #SimonaHalep #DarrenCahill #TeamHalep #ProudMom #RG18 #CHAMPION #LosHalepeños

Publicată de Simona Halep FanSpace pe 6 Iunie 2018

Totul s-a petrecut la doar câteva clipe după ultimul schimb al meciului Halep - Kerber, momente în care Simona era ovaționată la scenă deschisă de publicul de pe arena Suzanne Lenglen. 

Vezi și:

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
valyomanyd
valyomanyd  •  07 Iunie 2018, 00:12
Postat de opensource pe 07 Iunie 2018, 00:03

Din cate stiu eu e australian, dar na, jurnalistii romani sunt poate mai documentati decat mine? :-)

E american, nascut in Adelaide Australia :)))

opensource
opensource  •  07 Iunie 2018, 00:03

Din cate stiu eu e australian, dar na, jurnalistii romani sunt poate mai documentati decat mine? :-)

castaway
castaway  •  06 Iunie 2018, 23:52

Sa-i zicem meritata ,Superba este cam mult, cineva care nu a vazut meciul, isi poate inchipui ca a fost un tenis superb. Ceea ce nu este adevarat. Simona a muncit din greu pentru victorie si a jucat un tenis in forta , de uzura, pana una din ele a cazut in nas. Din fericire pentru noi, aceasta a fost Kerber. Kerber care are un stil de joc asemanator Simonei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează