SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

"Simona Halep are un antrenor în capul ei!" » Ion Țiriac, despre viitorul liderului WTA

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 20:59

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) e sigură că despărțirea de australianul Darren Cahill nu îi va afecta performanețele. Ion Țiriac e de acord cu liderul mondial. 

"După părerea mea, Simona Halep are un antrenor în capul ei. Tenisul e un sport mult mai complicat decât credeţi voi. Antrenorul e un fel de contabil, dar în cartea mea de adrese, antrenorul e altceva. Antrenorul e ăla care stă 5-6 ore pe zi cu tine.

Iar Halep e puţin diferită. Are prea mult talent, a fost învăţată aşa, că antrenorul poate să îi spună ce vrea, iar ea joacă, în general, cum ştie. Și văd că ştie bine, că e numărul 1 în lume.

Terenul de tenis nu e ca sala de handbal, unde ai time-out, alte treburi sau mai urlă unul indicații. Acolo eşti singur. Şi singur trebuie să fii", a declarat Ion Țiriac la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

Simona Halep nu îi sperie: "Maria Sharapova poate ajunge pe locul 1. Nu există un lider"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  04 Decembrie 2018, 22:51

Tiriac a cam început să înbătrânească...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează