SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP, AUSTRALIAN OPEN // Prima reacție a lui Darren Cahill după eliminarea Simonei: „Fata noastră a avut ghinion. Asta vom face”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 10:01

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a fost eliminată în semifinalele de la Australian Open de Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA), scor 6-7(8), 5-7. Australianul Darren Cahill a felicitat-o pe iberică și i-a transmis un mesaj de încurajare Simonei. 

„A fost o luptă grozavă. Felicitări lui Garbine și Conchitei (n.r. antrenoarea ibericei). Abia aștept să văd finala fetelor. Sigur va fi frumoasă! 

Fata noastră, Simona Halep, a avut ghinion. Suntem toți mândri de tine. Ai luptat, ai învățat, ai muncit, vei reveni mai puternică. Asta vom face”, a scris Darren Cahill pe Twitter. 

Muguruza - Kenin, finala Australian Open 2020

Finala preconizată de toți specialiștii, dintre Simona Halep și Ashleigh Barty, nu va avea loc, cel puțin nu la Australian Open. În ultimul act se vor înfrunta spanioloaica Garbine Muguruza (32 WTA) și Sofia Kenin (15 WTA). Finala are loc sâmbătă, de la 10:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1. 

VIDEO // Garbine Muguruza a eliminat-o pe Halep de la Australian Open

Vezi și:

Halep și-a făcut propria analiză: „Dacă am învățat ceva în carieră e acest lucru”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (19)
159033828487862
Daniel Nedelcu  •  02 Februarie 2020, 01:36

...săracă mehleonaraăăă,... ghinionistă,...of/...și măi-măi,...cât o să mai răsfățați pe răsgâiata asta!?...ah-hahhaaahuoooi!!...bleah...naționalistilor.. (...simona cu s mic este o jucătoare hăi-rupistă mediocră!)...Caroline Wozniacki a jucat a câștigat și-a triumfat,...și s-a retras!!...ceea ce această mioară cornută de-a noastră nu o va face prea curând,...că deh mai sunt ceva zeci de mehleoane în joc!!!...bleah vouă ce o să mă înjurați,...atârnaților!!...ah-hăăăheee'...

1031018250599349
Chicidea Gheorghe  •  01 Februarie 2020, 09:22
Postat de joe_ pe 01 Februarie 2020, 04:16

Ce exclusivisti am ajuns noi, romanii. Doar Serena e jucatoare si doar Fed, Nole si Nadal la baiaeti. Si gata! Sa fie clar, daca nu ai macar vreo 15 GS, nu esti jucator de tenis pt care sa merite ca noi, romanii, sa deschidem televizorul, pentru a ne pierde timpul nostru pretios cu tine. Pentru noi, acest neam ales si fara de gresala, nimic mai prejos de "cei ce fac istorie" nu are valoare adevarata. Domnul Nelu... nu ati inteles absolut nimic din sport si am curaj sa presupun ca, din pacate, nici din viata.

Măi "nelucu" , n-ai minte deloc! Ar trebui lăsată serena să joace singură și să câștige ea toate meciurile!

476995182506736
Nelu Feier  •  31 Ianuarie 2020, 22:03

Singura juc.adevarata in circuitul fem. este Serena W.(la masc.Federer,Nadal,Djokovici,legende vii) restul sunt niste simple juc. cu oscilatii in joc tocmai din lipsa valorii adevarate.Halep etc. mult zgomot pt. nimic.Castiga bani multi,li se face reclama dar sunt departe de a intra intr-o istorie adevarata,bazata pe mare valoare.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează