SPORTURI  »  TENIS  »  PARIU

Baie în Vltava! » Simona Halep a sărbătorit într-un stil original succesul de la Praga

Simona Halep în râul Vltava // Foto Jimmie48Photography +3   FOTO
Simona Halep în râul Vltava // Foto Jimmie48Photography

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2020 20:22 / Actualizat duminica, 16 august 2020 20:37

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a cucerit titlul de la WTA Praga, după o finală cu Elise Mertens, 6-2, 7-5, apoi și-a respectat promisiunea și a făcut baie în râul care străbate capitala Cehiei.

„Am promis ieri că o să sar în apă dacă voi câștiga, așa că...”, a postat Simona pe Twitter, alături de o imagine sugestivă, în care apare cu echipamentul ud. Abia ieșise din Vltava și zâmbea fericită și un pic înfrigurată. Numărul 2 mondial a făcut semnul victoriei și din apă, bucurie deplină după succesul obținut în turneul de la Praga. Primul oficial în care a evoluat de la oprirea circuitului WTA din cauza pandemiei de COVID-19.

Obiceiul de a face baie după un asemenea triumf nu e însă total nou. Rafael Nadal, spre exemplu, se aruncă în piscină alături de copiii de mingi după fiecare titlu câștigat la Barcelona - și sunt 11 până acum. De asemenea, Jim Courier a făcut o baie în râul Yarra, după ce a cucerit titlul la Australian Open în 1992.

GALERIE FOTO. Simona Halep, baie în Vltava

Mai multe știri din tenis: 

CTP o elogiază pe Simona Halep, după succesul de la Praga: „Știți ce a făcut? A învins pandemia!

Simona Halep urmează să anunțe luni dacă merge la US Open + ce spune Darren Cahill

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
ijohn
ijohn  •  16 August 2020, 21:46

Fetita asta ne tine de cativa ani de zile la televizor privind o romanca cum se bate cu sanse reale de castig cu toata elita tenisului feminin, inclusiv Serena. Sambata sau duminica avem finala de turneu (semifinala, in cel mai rau caz....hai sa zicem, sferturi) in care o romanca joaca. Am 40 ani, pana la Simona nu am trait asta si probabil dupa Simona ne mai trebuiesc 40 ani sa ajungem la finale de grand slam....castigate sau pierdute, nu mai conteaza. De nr 1 mondial nu mai comentam, iar de faptul ca este in Top 10 de nu stiu cand, de parca s-a nascut acolo, singura sportiva din WTA care a intrat in Top 10 si n-a mai iesit....cea mai longeviva din actualul Top 10. Mult SUCCES !

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  16 August 2020, 20:54

Respect Simo! Și eu am făcut baie în Vltava,într-o miercure din august 2017,după ce am savurat pe stadion victoria de grupe de la Plzen,4-1...A fost super, am venit în Praga după meci și am băut șampanie în Vltava,la miezul nopții.

alin_andrei
alin_andrei  •  16 August 2020, 21:18
Postat de jenny10 pe 16 August 2020, 21:08

O PROASTA!!!Binr ca nu s-a aruncat intr-un bazin fara apa...

Daca ai fi fost mai desteapta,nu scriai asemena inepții! Dar lasă așa, treci la sapă +

Vezi toate comentariile (12)
Comentează