SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Simona Halep - Caroline Garcia » Simona s-a calificat în semifinalele de la Roma unde va da peste coșmarul Maria Sharapova + Știm ora la care va începe meciul

Simona Halep în meciul cu Caroline Garcia de la Roma // Foto: Reuters +10   FOTO
Simona Halep în meciul cu Caroline Garcia de la Roma // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 17:09

Simona Halep n-a avut nicio emoție în sfertul de finală de la Roma câștigat în fața franțuzoaicei Caroline Garcia (7 WTA), scor 6-2, 6-3.

  • Simona va juca în semifinale cu Maria Sharapova, sâmbătă, de la ora 18:00. Astfel, jucătoarea noastră și-a asigurat rămânerea în fotoliul de lider WTA și după acest turneu.

Meciul a început incredibil, iar în primele 5 game-uri s-au înregistrat tot atâtea break-uri. Apoi Simona a pornit motoarele și nu i-a mai dat nicio șansă adversarei căreia i-a administrat un 6-2.

Setul secund a început echilibrat, însă liderul mondial a reușit câteva lovituri de senzație, printre care și un forehand superb la scorul de 3-1, și a terminat-o psihic pe Garcia. Franțuzoaica a dat un semn timid de revenire, dar Simona nu i-a dat nicio șansă și și-a adjudecat și setul doi, 6-3.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Elina Svitolina și Anett Kontaveit.

Sâmbătă, la ora 18:00, va avea loc semifinala dintre Simona Halep și Maria Sharapova! 

  • Simona Halep și Maria Sharapova s-au mai întâlnit până acum de 8 ori, iar în 7 rânduri s-a impus rusoaica.

Desfășurarea liveTEXT: Simona Halep - Caroline Garcia 6-2 / 6-3

6-3, GAME, SET ȘI MECI PENTRU SIMONA HALEP!
5-3, BREAK GARCIA!
Caroline rămâne în meci, însă mai are handicap de un break în fața jucătoarei noastre.
5-2, BREAK HALEP!
Simona e la un pas de a ajunge în semifinale, unde e așteptată de Maria Sharapova!
4-2, Game Halep!
Pare doar o chestiune de timp până ce Simona se va califica în semifinalele turneului de la Roma. Garcia pare căzută psihic.
3-2, Game Garcia!
Caroline a intensificat ritmul și asta s-a văzut, Simona a ajuns la avantaje, însă Garcia a luat repede două puncte și și-a câștigat game-ul.
3-1, Game Halep!
Simona câștigă la zero și pare să nu-i dea nicio șansă adversarei în această seară. Jucătoarea noastră a deschis game-ul cu un forehand de senzație.

2-1, BREAK, HALEP! Caroline Garcia a început foarte bine pe propriul serviciu și a fost la un pas să-și adjudece game-ul, însă Simona a revenit. Au apărut și primele semne de nervozitate în jocul româncei când s-a văzut condusă. Totuși, Simona a arătat tărie de caracter și o dorință uriașă de victorie.
1-1. Game Halep!
Simona a servit foarte bine și i-a lăsat un singur punct adversarei.
0-1, Game Garcia!
Simona a condus game-ul, dar Garcia a revenit spectaculos.

A început setul doi! Garcia e la serviciu!

SETUL 1

6-2, GAME, SET PENTRU HALEP! O dublă greșeală și doi ași în contul liderului mondial.

5-2, BREAK HALEP! Simona merge perfect! Garcia a făcut doar două puncte în ultimele trei game-uri.
4-2, Game Halep!
Primul game făcut la serviciu în acest meci! Simona n-a pierdut decât un punct.
3-2, BREAK HALEP!
Break după break în acest început de meci! Niciun game n-a fost câștigat pe propriul serviciu! Simona a reușit un break alb așa cum a făcut Caroline Garcia în game-ul 2.

2-2, BREAK GARCIA! Franțuzoaica îi răspunde pe măsură Simonei și câștigă game-ul pe serviciul româncei.
2-1, BREAK HALEP!
Caroline a servit primul as al meciului la scorul de 30-40 și a egalat, apoi Simona a forțat, însă franțuzoaica a salvat 6 mingi de break. A șaptea minge a fost cu noroc pentru Simona care și-a mai trecut în cont un break.

 1-1, BREAK GARCIA! Simona închide game-ul cu o dublă greșeală. Jucătoarea noastră n-a luat niciun punct pe propriul serviciu.
1-0, BREAK HALEP!
Simona începe cum nu se poate mai bine și își adjudecă primul break al meciului! 
A început meciul! Garcia servește!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (86)
705579789543629
Marian Radu  •  19 Mai 2018, 10:39

O blatista drogata.... traiasca itzic tziriach.....

1prezescu
1prezescu  •  19 Mai 2018, 09:56

Sharapova nu este un cosmar ci una dintre cele mai bune jucatoare de tinis a tuturor timpurilor !! Palmares de invidiat pe care probabil nu va atinge nici o jucatoare din actualul top 10 !

1669806389923066
Paul Ghiata  •  19 Mai 2018, 09:24

Pentru toți frustrații pierzători de pariuri : turneul de la Roma este unul dintre cele mai vechi turnee de tenis masculin și feminin din istoria tenisului și unul dintre cele mai importante. Simona Halep este numărul unu mondial deoarece merită acest lucru datorită constanței în joc și în mod sigur anul ăsta va câștiga două turnee de GS. Iar *** care pierd la pariuri de tenis le urez cât mai multe............. (pariuri pierdute)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează