SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA // Simona și-a aflat adversara din finala turneului de la Beijing » Când se joacă meciul și unde poate fi urmărit

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 16:18

Simona Halep, locul 1 WTA începând de luni, va juca duminică în finala turneului de la Beijing, contra franțuzoaicei Caroline Garcia, locul 15 WTA.

Meciul va începe la ora 11:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Caroline Garcia, 23 de ani, a trecut în semifinale de cehoaica Petra Kvitova, 6-3, 7-5 și ș-a asigurat prezența în ultimul act al turneului din China. Garcia a făcut patru break-uri de-a lungul meciului, cedând doar două game-uri de serviciu.

2-0 pentru Halep

Halep și Garcia s-au duelat până acum de două ori, Simona câștigând ambele meciuri. Ultimul duel direct a avut loc în 2016, la Toronto, Simona impunându-se în două seturi, 6-4, 6-2.

Pentru a ajunge în finală, Garcia a trecut de Mertens, Cornet, Svitolina și Kvitova.

Citește și: Reacție superbă după ce Simona Halep a devenit numărul 1 WTA! Mesajul unei jucătoare care o domină pe româncă la meciurile directe : "E preferata mea"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
poison
poison  •  07 Octombrie 2017, 16:20

Președintele echipei Steaua București este domnul Marius Lăcătuș.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  07 Octombrie 2017, 16:26

Garcia are o serie incredibila, 10 victorii la rand. Are sansa sa devina prima care castiga cele doua turnee consecutive Wuhan/Beijing (bine, sper sa n-o faca). Inainte de mutarea turneului la Wuhan au facut asta Wozniacki si Radwanska dar in aceasta configuratie ar fi o premiera. Si pentru Garcia urmeaza alt soc in turneul urmator, la Tianjin: Sarapova in primul tur. :-) Sper ca Serena sa revina la AO, asa cum a promis, pentru a mai fi in top32 si a evita un meci in primul sau al doilea tur cu ea (ma gandesc in primul rand la Simona, desigur). In sfarsit, Garcia e a 3-a jucatoare din 2017 care urca in premiera in top 10, dupa Svitolina si Ostapenko. Bravo ei dar sper ca maine seria ei fantastica sa ia sfarsit. :-)

tihi
tihi  •  07 Octombrie 2017, 21:15

Felicitari ! Dar sa remarcam faptul ca au fost si altii nr. 1 mondial,dar nu s-a facut o sarbatoare nationala din acel lucru,fiind si un sport individual si profesionist,ne aducand tarii nici un beneficiu! Clasamentul este unul mobil si locul trecator...azi esti nr. 1 maine poate pe locul 5.Ce ramane victoriile rasunatoare in grand slamuri.Nu de mult Muguruza a detronat pe Pliskova devenind nr. 1, si in Spania a aparut doar o mica stire aproape neobservata. Foarte multe jucatoare au fost nr. 1,unele chiar de mai multe ori,dar toate au savurat reusita modest si fara excese !Poate deja peste cateva zile parasesti primul loc,deci nu este ceva iesit din comun ! Nu se compara cu o medalie de aur,argint sau bronz la CM,CE sau olimpiade.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează