SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // TOATE CALCULELE » Scenariu incredibil! Simona se poate califica din grupe şi dacă pierde cu Svitolina » Cum e sigură de calificare

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 16:00

Simona Halep a pierdut al doilea meci din grupele Turneului Campioanelor de la Singapore, scor 0-6, 2-6 contra lui Caroline Wozniacki, dar se poate califica din Grupa Roșie chiar și în cazul unei înfrângeri în ultimul meci, cu Elina Svitolina, vineri de la ora 14:30. 

  • Scenariul prin care Simona Halep s-ar califica cu o înfrângere: Franțuzoaica Garcia poate pierde în fața lui Wozniacki în două sau trei seturi, urmând să aibă 3-5 sau 2-5 în raportul seturilor câștigate/pierdute, cu condiția ca Simona să îi ia set Svitolinei.
  • Cel mai confortabil scenariu prin care Simona se poate califica este să o învingă pe Svitolina, situație în care celălalt meci din grupă nu ar mai avea cum să aibă repercusiuni în situația Simonei!
  • Dacă Garcia pierde cu Wozniacki, Simona are nevoie de doar un set pentru a se califica! În cazul unei înfrângeri la 0 cu Svitolina, Halep va fi eliminată!

Caroline Garcia a învins-o azi pe Elina Svitolina, 6-7, 6-3, 7-5. Dacă vineri Caroline Wozniacki va câștiga în fața franțuzoiacei și Svitolina o  învinge pe Halep, Simona ar fi la egalitate cu Svitolina și Garcia. Toate 3 vor avea câte o victorie și al doilea loc în grupă se va decide la procentajul seturilor câștigate.

Regulamentul specifică faptul că, în cazul în care trei jucătoare sunt la egalitate, primul criteriu de departajare e procentajul seturilor câștigate, iar al doilea procentajul game-urilor câștigate.

CLASAMENT actual GRUPA ROȘIE

1. Caroline Wozniacki 4-0
2. Simona Halep 2-2
3. Caroline Garcia 2-3
4. Elina Svitolina 1-4

În acest moment, Halep are un raport de 2-2 la setaveraj, în timp ce Wozniacki calificată cu 4-0. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (64)
488248524671050
Vladimir Cinezan  •  27 Octombrie 2017, 06:22

Scenarii fanteziste, dar, domnii mei, la o înfrângere cu 2 - 0 Simona este descalificată și merge Svitolina mai departe, la o înfrângere a Garciei indiferent de scor, după cum o victorie a franțuzoaicei la 2 - 0 și o victorie a Simonei cu aceleși scor le aduce pe româncă și daneză la același nivel de 4 - 2 și cele două merg în semifinale. La game-uri, Simona stă mai rău, deci va fi pe locul doi. Da, cum spuneți, un set luat de Simona ar putea-o califica, dar cu condiția să piardă Garcia, căci o eventuală victorie a franțuzoaicei cu 2 - 0 o va aduce pe aceasta la același nivel cu Simona, cu setaveraj de 4 - 3 și vor decide ghemurile Încurcate sunt cărările Simonei !

689029941267825
Marin Necula  •  26 Octombrie 2017, 16:29

Tipic romaneste ! Mereu la mana altora...

masim
masim  •  26 Octombrie 2017, 07:57

Simona sta in continuare rau cu psihicul; cand vede ca nu-i merge jocul renunta deliberat la lupta; vad ca a lupta pana la ultima minge nu mai e un tel pentru ea; ca joaca numai pentru placerea ei e clar si a si declarat lucrul asta; nici cu banii nu sta rau asa ca daca castiga sau nu un turneu nu mai e o problema; asa ca ne asteptam la orice rezultat din partea ei ca nu are nici un stres in ceea ce inseamna rezultatul si respectul pentru locul care-l ocupa si asteptariile de la ea !

Vezi toate comentariile (64)
Comentează