SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Ce urmează pentru Simona Halep după Wimbledon » Care e turneul la care va participa

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 13:58

 Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a fost eliminată în turul III de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh, 32 de ani, locul 48 WTA, scor 6-3, 4-6, 5-7. 

După eliminarea de la Wimbledon, Simona Halep nu va mai participa la niciun turneu în perioada următoare și va lua o vacanță de aproximativ o lună. Următoarea competiție la care liderul WTA va lua startul cu siguranță este Rogers Cup, din Canada, care va începe pe 6 august. În 2017, Simona a participat la turneul de la Washington, iar în acest an ar putea participa din nou la competiția care începe pe 30 iulie.

După Rogers Cup, Simona va continua să joace la turneele din America. Halep va mai juca la Cincinnati, 13 - 19 august, și US Open, al patrulea turneu de Grand Slam, 27 august - 9 septembrie.

"Acum voi încerca să uit de acest turneu, de acest meci, pentru că este o înfrângere dureroasă, dar viitorul arată bine. Faptul că sunt campioana de la Roland Garros e foarte frumos. A venit momentul să mă bucur de vacanță. Am nevoie de o săptămână-două în care să fac orice în afară de tenis, căruia i-am dat totul în ultimele șase luni. Vreau să mă răsfăț, să fiu o fată normală și să mă bucur de viață", a declarat Simona Halep la conferința de presă după eliminarea de la Wimbledon.

Citește și: Simona Halep recunoaște că a făcut două mari greșeli la Wimbledon: "Probabil aș fi câștigat meciul cu Hsieh dacă faceam asta"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
valyomanyd
valyomanyd  •  08 Iulie 2018, 19:20
Postat de Ion Popescu pe 08 Iulie 2018, 17:07

Exista viata si dupa Halep. Fetele noastre de aur au ramas pe baricade la Wimbledon. Buzanescu a castigat sambata doua meciuri unul dupa altul ! La dublu cu Begu si la dublu mixt !! Luni vor juca si Niculescu calificata in optimi la dublu si Olaru la dublu mixt (R16). Dar "specialistii" de la GSP nu au aflat inca !

Ce sa afle cand el se contrazice singur ? " urmatorul turneu la care participa e Roger Cup din Canada care incepe pe 6 august " si " ar putea participa si la Washington , turneu care incepe pe 30 iulie"...:))))

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Iulie 2018, 19:03

fortza simona

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  08 Iulie 2018, 18:57

Nici cand a castigat RG nu s- au scris in toata presa atatea articole.A pierdut si gata, viata merge mai departe. Toti jucatorii mai pierd cate un meci. Nimeni nu scrie despre fetele noastre care au ramas in concurs la dublu.Si ele merita atentie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează