SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

VIDEO Simona Halep, consiliată de legendara Martina Navratilova: „Ar fi o prostie să nu încerce să repete asta” + ce sfaturi i-a mai dat româncei

Martina Navratilova // foto: Guliver/Getty Images
Martina Navratilova // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 10:16

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a câștigat primul Wimbledon al carierei după ce a învins-o în finală pe Serena Williams (37 de ani, 9 WTA), scor 6-2, 6-2.

Triumful româncei de pe iarba londoneză a impresionat-o pe fosta mare jucătoare Martina Navratilova (62 de ani), care a făcut o serie de previziuni interesante despre evoluția carierei Simonei Halep. 

„Câștigarea finalei de la Wimbledon în mai puțin de o oră și faptul că a pierdut doar patru game-uri în fața Serenei ar trebui să o facă pe Simona să înțeleagă faptul că este pe calea cea bună în ceea ce privește tenisul, dar și cum își controlează emoțiile și atitudinea. Dacă vrea să continue așa, trebuie doar să facă ce a făcut și contra Serenei. Floare la ureche, nu-i așa? Evident că nu, dar Simona nu trebuie sa facă ceva diferit.

Trebuie ca acum să aibă mai multă încredere în ea. Ei îi place să joace la siguranță, dar în finala de la Wimbledon a avut o atitudine pozitivă și ofensivă. Iar dacă totul a funcționat atât de bine împotriva Serenei, cum va funcționa împotriva celorlalte? Ar fi o prostie să nu încerce să repete acea mentalitate. Evident, nu va juca mereu atât de bine ca împotriva Serenei. Va face greșeli nefortațe, dar poate avea aceeași mentalitate”, a declarat Martina Navratilova, potrivit site-ului oficial al WTA. 

18 turnee de Mare Șlema câștigat Martina Navratilova în prodgioasa sa carieră

Vezi și: VIDEO Simona Halep, elogii primite de la Novak Djokovic: „E o mare campioană! Are tot ce-i trebuie”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
wishmaster
wishmaster  •  19 Iulie 2019, 21:00
Postat de Serban Pirvulescu pe 19 Iulie 2019, 15:47

Știi tu pe cineva, indiferent unde în lume, care o dădea câștigătoare pe Halep ?

vreo doi de la ESPN, unul Tom Hamilton și încă unul... adică aproximativ 5% din marii "specialiști". restul o vedeau victimă sigură pe Halepova. sper ca și-au băgat specialitatea-*** după meci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  19 Iulie 2019, 15:54

Păi Navratilova are perfectă dreptate, ar fi o prostie gigantică să revină la jocul eminamente defensiv, cel puțin nu pe iarbă, sau pe hard ! Și-a surclasat adversarele cu jocul ofensiv, atunci să rămână la el, chiar dacă o s-o mai dea de gard din când în când.

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  19 Iulie 2019, 15:47
Postat de andrei.33 pe 19 Iulie 2019, 14:22

Navratilova e aceeași care o dădea câștigătoare sigura pe Serena in finala.

Știi tu pe cineva, indiferent unde în lume, care o dădea câștigătoare pe Halep ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează