SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP // Darren Cahill, detalii despre noua colaborare: "M-a invitat la cafea și în urmă cu 3 ani, la New York. Atunci lucram cu Halep"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 09:17

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Darren Cahill au încetat colaborarea într-un moment neașteptat. Fostul antrenor al româncei a preluat un post în conducerea clubului de fotbal australian Port Adelaide.

Cahill a mărturisit că nu este prima dată când au existat negocieri între cele două părți.

"Clubul m-a invitat la cafea în urmă cu 3 ani, la New York. Cei de acolo mi-au spus să vin în staff. Nu am putut accepta, eram la începutul colaborării cu Simona Halep.

Acum, odată cu decizia de a rămâne un an acasă, am decis să accept. Este prima dată în viață când fac așa ceva și sunt sigur că va fi o experiență grozavă. Iubesc Port Adelaide și aș face absolut orice pentru ea", a declarat Cahill în presa din țara natală.

 Vezi și:

Sorana Cîrstea s-a retras DEFINITIV din echipa de FED Cup a României! » Mesaj emoționant postat azi: "Rămân cea mai tânără debutantă din istorie. Vă mulțumesc tuturor!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează