SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. De la aerobic la țipete în fața oglinzii » Cine e psihologul Alexis Castorri, care i-a pus pe picioare pe Lendl și Murray, iar acum e secretul victoriei Simonei Halep

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 12:13

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre decizia Simonei Halep de a lucra în ultimii doi ani cu psihologul Alexis Castorri și despre importanța acesteia în cariera lui Halep.

"Sportul s-a schimbat în ultimii 15-20 de ani. Fiecare jucător are mulți oameni care călătoresc cu el. Deci presiunea pe un jucător este mult mai mare. Alexis a fost foarte importantă pentru Simona în ultimii ani. Când eram eu jucător, să admiți asta poate că era un semn de slăbiciune. Trebuia să fii tare și să treci peste tot. Acum jucătorii se asigură că sunt profesioniști", a declarat Cahill pentru The Telegraph.

Castorri ar fi venit alături de Halep la recomandarea lui Cahill. Psihologul de 65 de ani a mai lucrat cu Ivan Lendl, Andy Murrray și Kevin Anderson. Pe Kevin Anderson, finalist în 2017 la US Open, Castorri l-a încurajat să țipe "Come on" în fața oglinzii, iar lui Lendl i-a recomandat yoga și aerobic, potrivit The Telegraph.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  12 Iunie 2018, 12:52

ALEXIS CASTORRI este femeie,asa ca in articol sunt doua greseli gramaticale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează