SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // Declarații emoționante ale Simonei Halep de 1 decembrie: "Să mi se cânte imnul la Roland Garros a fost cel mai frumos moment din viața mea" » A anunțat un obiectiv URIAȘ

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 10:13

Simona Halep, 27 de ani, 1 WTA, a transmis un mesaj tuturor românilor cu ocazia zilei de 1 decembrie, în care românii aniversează 100 de ani de la Marea Unire. 

Halep a făcut o serie de declarații de dragoste față de România și a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment trăit în tenis și care e marele său obiectiv în viitorul îndepărtat. 

"Sunt mândră că sunt româncă! Totul e posibil dacă aveți încredere în voi! România m-a ajutat fiindcă aici m-am născut și am avut o educație frumoasă, le mulțumesc părinților mei.

Este o țară frumoasă, cu oameni talentați și de aici am avut șansa să ajung acolo unde sunt, pentru că sunt româncă și sunt talentată. Mă simt bine ca româncă atunci când joc peste hotare, mereu am fost mândră de acest lucru.

Când mi s-a cântat imnul la Roland Garros, a fost cel mai frumos moment din viața mea. Sper să repet acest lucru și la Jocurile Olimpice din 2020, este obiectivul meu, însă nu va fi ușor", a spus Simona Halep, potrivit ProSport.

Vezi și: Darren Cahill, reverență la finalul anului 2018: "Mă surprinde cum rezistă într-o eră atât de dificilă"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
balauru48
balauru48  •  03 Decembrie 2018, 00:32
Postat de Grigore Camelia Dan pe 01 Decembrie 2018, 18:38

machedonii mai romani decat romanii,rusine fraiere.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  01 Decembrie 2018, 18:49

Va doresc BINE,sa fie BINE,sa ne simtim BINE....*** ASTA are in vocabular max.100 de cuvinte !!!Cand deschide gura e CABARET !!!ca si prietenul ei *** HAGI!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10213849860749852
Grigore Camelia Dan  •  01 Decembrie 2018, 18:38

machedonii mai romani decat romanii,rusine fraiere.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează