SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep, declarații la plecarea spre Stuttgart: „Meciul României nu e pierdut, fetele pot reveni” » Ce spune despre starea sa medicală

Simona Halep // foto: captură DigiSport
Simona Halep // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 11:34 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 12:14

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a oferit declarații pe Aeroportul „Henri Coandă”, la plecarea spre Stuttgart, acolo unde ar trebui să participe la turneul Porsche Tennis Grand Prix.

  • Turneul de la Stuttgart se va juca între 19 și 25 aprilie;

Simona spune că s-a simțit bine la antrenamentele pe care le-a susținut în ultima vreme, dar nu este pe deplin convinsă că va putea juca la Stuttgart. În cazul în care va resimți dureri la umărul care i-a făcut probleme în ultimul timp, Halep se va retrage.

În plus, Simona nu a uitat echipa de Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup) a României, care dispută în aceste zile barajul Grupei Mondiale, cu Italia. La finalul primei zile, România este condusă cu 2-0.

Simona Halep, despre...

... meciurile de la Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup): „Au luptat enorm de mult. Îmi pare tare rău, dar meciul nu e pierdut. Trebuie să se joace până la ultima minge, eu sper și cred că fetele pot reveni. Am vorbit ieri dimineață cu ele, după meci nu le-am scris pentru că nu am știut ce. Le voi trimite acum, înainte de meci, un mesaj cu «baftă». Sunt alături de ele cu tot sufletul și sper să câștige meciurile”.

... participarea la toate turneele înainte de Roland Garros: „În mod normal aș participa, dar nu știu exact pentru că și la Doha, Dubai s-a întâmplat să mă retrag din cauza accidentării, dar îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură. M-am antrenat destul de bine, nu am avut dureri, sper să mă țină și la meciuri”.

... turneul de la Stuttgart: „Nu știu exact, mai am 4 zile până la meci. Este foarte diferit să merg la FED Cup nepregătită față de a merge la un turneu individual. Dacă este să nu pot să joc, mă retrag și atât, doar pe mine mă afectează, altfel aș fi afectat echipa și tot timpul când nu sunt 100% nu merg la echipă, este mult mai greu să joci pentru țară accidentată”.

VIDEO. CTP, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep: „Nu cred că mai este interesată să revină numărul 1”

Mai multe știri din tenis:

Monica Niculescu anunță schimbări majore în echipa României: „În această seară se vor lua niște decizii importante”

Mihaela Buzărnescu, în lacrimi după eșecul de la Billie Jean King Cup: „Am muncit ca un câine, nu mai pot îndoi picioarele”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
roradu
roradu  •  17 Aprilie 2021, 13:29

Banu....Romania după ce se retrage!

223102608702428
Serge Sand  •  17 Aprilie 2021, 12:58

Cată-ți de drum și lasă-ne

florinesc
florinesc  •  18 Aprilie 2021, 12:43

Daca Simona are probleme fizice, ascultati ce zice CTP despre hernia de disc, noi nu mai castigam ?? Buzarneasca putea sa castige (relativ) ușor primul meci, dar "sufera de frica". Ți se tot zice "nu poți, nu poți" și pierzi mai toate meciurile. Daca ai succese, e cazul Simonei, tot net-ul te înjură !!! Prin țarile din jur oamenii sunt mândri de ai lor, nu-l înjura nimeni pe Djokovic, probabil aromân, a carui familie s-a mutat in Elvetia și care-și platește taxele in Monaco !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează