SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

SIMONA HALEP. Despre marketing, locul 1 și Maria Sharapova » Interviu cu cărțile pe masă al Simonei Halep

Foto: Twitter/@ShenzhenOpenWTA
Foto: Twitter/@ShenzhenOpenWTA

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 12:37

La conferinţa de presă susţinută după victoria cu Aryna Sabalenka din sferturile de finale ale turneului de la Shenzhen, 6-2, 6-2, Simona Halep şi- a analizat jocul şi a răspuns unei afirmaţii a Mariei Sharapova.

Halep s-a declarat mulţumită de evoluţia avută cu Sabalenka şi susţine că a fost cel mai bun meci al său din acest an.

"Cred că am jucat foarte bine, exact ce trebuia să joc împotriva acestei fete care are multă forță, care lovește puternic, a trebuit să fiu puternică pe picioare, să țin mingea cât mai mult în joc, să deschid unghiurile și să blochez unele mingi, lucru pe care l-am făcut.

De asemenea am returnat și am servit foarte bine, totul a mers extraordinar pentru mine, simt că am jucat un tenis de nivel înalt și cred că a fost cel mai bun meci al anului pentru mine", a declarat liderul mondial.

După ce Sharapova a afirmat că-şi doreşte să joace împotriva numărului 1 WTA în finala de la Shenzhen, Halep a preferat să afirme că se concentrează pe următorul meci, din semifinale.

"Nu mă gândesc la finală, ci la meciul din semifinale, care va fi un meci greu. O cunosc bine pe Irina și va fi o încercare dificilă, sunt pregătită să lupt și dacă o să ajung în finală din nou voi fi foarte fericită", a adăugat Simona.

...despre ce turneu de Mare Șlem își dorește să câștige:
"Nu contează care va fi, dar până acum cele mai mari șanse le-am avut la Roland Garros, unde am jucat două finale, poate că acolo am cele mai mari șanse, dar simt și că pe hard joc un tenis bun, așa că nu mă gândesc care va fi. Merg la fiecare turneu de Mare Șlem să dau tot ce am mai bun, crezând că sunt capabilă de un rezultat și fără presiune. Trebuie să fiu fericită și relaxată pe teren".

...despre faptul că i-a crescut cota de marketing, după ce a devenit numărul unu:
"Nu mă gândesc la acest lucruri, managerul meu se ocupă de acest lucru, iar el știe cel mai bine. eu sunt doar jucătoare de tenis, nu mă implic prea mult în această parte, dar știu despre ce e vorba, eu aleg de fiecare dată ce vreau și de ce am nevoie. E frumos să fii lider mondial, știu că acum am mai multe oportunități acum, dar acum mă concentrez mai mult pe ce fac pe teren".

  •  În semifinale, Simona Halep va juuca împotriva Irinei Begu, vineri, de la ora 08;00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și:

Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul
Superliga
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul
Mircea Rednic a adus la UTA pariul eșuat al lui Gigi Becali la FCSB » Al treilea transfer al verii
Superliga
Mircea Rednic a adus la UTA pariul eșuat al lui Gigi Becali la FCSB » Al treilea transfer al verii
Dinamo este foarte aproape de transferul unui jucător de la Rapid! » Mutare surpriză: avea 15.000 euro salariu în Giulești
Superliga
Dinamo este foarte aproape de transferul unui jucător de la Rapid! » Mutare surpriză: avea 15.000 euro salariu în Giulești

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (10)
merace
merace  •  04 Ianuarie 2018, 22:22

Si eu cred ca Simona pare sa aiba cele mai mari sanse la un GS in Europa, unde a a jucat deja 2 finale la Paris si o semifinala la Wimbledon. Si in SUA a ajuns in semifinale. Dar orice e posibil. In Australia are de depasit cel putin limita atinsa pana acum, adica sferturile de finala, unde a ajuns deja de 2 ori. Dar daca e in forma ca acum, si merge bine, de ce sa nu castige?!

merace
merace  •  04 Ianuarie 2018, 22:15
Postat de valentinn10 pe 04 Ianuarie 2018, 13:51

Urat ca se intalnesc doua romance in semifinala, urat de tot..hai...amandoua...

Eu cred ca e foarte bine ca avem doua romance in aceeasi semifinala, fiindca asa avem una sigur in finala. Ele sunt obisnuite sa joace si in echipa, si una contra alteia. Asa e tenisul. Ai observat ca, in fiecare saptamana de turnee WTA, 3 sferturi dintre jucatoare pleaca acasa pana joi?! Ultimul sfert ramas sunt cele care au avansat pana in sferturi! :)

merace
merace  •  04 Ianuarie 2018, 22:12
Postat de sange_alb.rosu pe 04 Ianuarie 2018, 18:27

Nu stiu cum i-a crescut cota daca Adidas renunta la ea pentru ca are prea multe jucatoare din circuit sub contract. In mod firesc renunti la cele care iti aduc expunere si reclama mai putina. Si cum ma indoiesc ca cei de la Adidas nu stiu ce fac, presupun ca Simona nu este un marketing chiar atat de atractiv.

Sau poate ADIDAS are vanzari mai mari in Spania, daca a renuntat la no.1 mondial Simona dar a pastrat-o pe Muguruza. Marketingul e altceva decat sportul, el vinde imaginea sportivilor cui poate fi mai fascinat de ea. Spaniolii sunt mai multi! :D

Vezi toate comentariile (10)
Comentează