SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep dezvăluie cea mai importantă schimbare: „De un an de zile e așa!”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 19:21

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a vorbit despre schimbarea majoră făcută în cariera ei și a explicat de ce se simte mai bine acum, din punct de vedere mental.

„Simt că îmi gestionez mai bine emoțiile pe teren. Am mai făcut meciuri bune, dar poate emoțiile și reacțiile de pe teren nu au fost ce în cele ca în meciul cu Anett Kontaveit de la Australian Open, care a fost unul dintre cele mai bune din carieră. Nu mai contează scorul, ci să-mi fac treaba. Dacă joc ce mi-am propus, nu îmi e teamă că lucrurile nu vor merge bine și nu mai intru în panică. 

Merg și joc relaxată, mă rog, cât se poate. Nu poți fi relaxată la un meci cu miză. Dar gestionez mai bine emoțiile interioare. De un an de zile, sfaturile primite de la cei din echipa mea le înțeleg mult mai ușor. Sunt pozitivă și relaxată mental. Tot ce primesc din partea echipei mele înțeleg mai bine și sunt capabilă să înțeleg ce-mi spun antrenorii. La Wimbledon 2019 am făcut tot ce mi-a spun antrenorul. Poate și pentru că nu mai pun presiune pe mine în ceea privește rezultatele”, a declarat Simona Halep la TV Digi Sport.

„E important să ai meciuri grele până în fazele finale, dar obosești, iar uzura ajunge la limită și nu mai poți fi lucidă. După atâția ani, prefer turneele în care am culoare mai ușoare” 
Simona Halep

Citește și: 

Întâlnirea România - Italia din Fed Cup a fost amânată! Decizia luată de ITF din cauza coronavirusului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează