SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, discriminată la Australian Open: „Nu e de mirare că spectatorii au plecat din tribune”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 15:09

Turneul de la Australian Open din acest an este considerat un eșec de jurnaliștii britanicii. Telegraph scrie că Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și celelalte competitoare de pe tabloul feminin au fost discriminate.  

Jurnalista britanică Vicki Hodges a analizat modul în care au fost repartizate partidele la Australian Open și a tras o concluzie alarmantă. În săptămâna secundă de competiție, niciun meci de fete, în afara finalei, nu a fost programat pe arena centrală în sesiunea de seară. Vicki îi acuză pe australieni de sexism. 

Halep - Muguruza s-a jucat la 40 de grade

Simona Halep (2 WTA) a jucat semifinala cu Garbine Muguruza (16 WTA), pierdută 6-7(8), 5-7, pe o căldură de peste 40 de grade Celsius. Ora de start a meciului a fost 16:25, din cauza semifinalei masculine dintre Federer și Djokovic, aleasă a fi ultima a zilei pe Rod Laver. 

Jurnalista britanică a punctat lipsa spectatorilor din tribune, dar tot ea a găsit justificarea: „Nu e de mirare că au plecat. Căldura te dobora!”.

„A fost foarte cald azi. M-a afectat la finalul primului set. Soarele a fost foarte puternic. Nu mi-a plăcut prea mult să joc în această vreme. Mi-ar fi plăcut să fie tras acoperișul”
- Simona Halep

VIDEO // Rezumatul semifinale Halep - Muguruza

Vezi și: 

Novak Djokovic a spus-o răspicat după titlul de la Australian Open: vrea să devină cel mai bun din toate timpurile » Analiză GSP

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (18)
847153178690789
Ticu Troya  •  03 Februarie 2020, 16:57
Postat de adi_stelistul pe 03 Februarie 2020, 16:31

Nici anul trecut nu a fost cu mult mai bine. In turneul fetelor in a doua saptamana s-au jucat in reuniunea de seara doar 2 meciuri, inafara finalei: optimea dintre Serena si Simona si sfertul dintre Kvitova si Barty. In rest totul in reuniunile de zi, inclusiv cele 2 semifinale. Oricum e destul de ciudat felul in care australienii fac programul - semifinalelor baietilor se joaca in zile diferite, sunt singurii care fac asta in turnee GS. Asa ca a devenit un obicei ca joi ziua in saptamana a doua sa se joace semifinalele fetelor iar seara o semifinala de baieti urmata de un meci de dublu. Cam aiurea. Ma rog, sigur ca ambele competitoare au avut parte de aceleasi conditii, nu aici e problema, insa o programare seara a meciurilor importante ar fi beneficiat de mai multa audienta.

E o regula , ca la meciurile Simonei sa fie cei mai putini spectatori ! Cui ii convine , sa se uite doua -trei ore la bufa- bufa !!?

traian_v
traian_v  •  03 Februarie 2020, 15:45

Sigur. Pe jumatatea de teren pe care era Muguruza era mai racoare. Si organizatorii tot mutau aerul conditionat sa o dezavantajeze pe printesa.

adrix10
adrix10  •  03 Februarie 2020, 18:56
Postat de bazinga pe 03 Februarie 2020, 17:28

La milioanele pe care le castiga,lovind o minge cu racheta,poate sa joace si in cazanele din iad!Niciun sportiv nu merita banii pe care ii castiga!

Castiga milioane lovind o minge cu racheta :))))))) Lol, ce simplu pare totul din fotoliu. Daca sportivii de performanta nu merita banii pe care ii castiga, te invit sa mergem anul viitor la Melbourne sa dam 2 ture in jurul complexului AO in jurul orei 16.00 la 40 de grade (direct de la aeroport, dupa o calatorie de aprox 30 de ore de la Bucuresti, unde apropo ar fi 7 dimineata). Iti garantez ca nu rezisti nici primii 20 de metri :D

Vezi toate comentariile (18)
Comentează