SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA DOHA

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Ce făcea van Cleemput în timpul meciului Simonei cu Svitolina! Noul antrenor al româncei a surprins pe toată lumea

Antrenorul Simonei Halep a stat alături de restul staff-ului în loja de la Doha
Antrenorul Simonei Halep a stat alături de restul staff-ului în loja de la Doha

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 18:37

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala de la Doha, după ce a învins-o pe Elina Svitolina (7 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-4. Jucătoarea noastră a fost încurajată din tribune și de Thierry van Cleemput, noul ei antrenor.

  • Finala de la Doha se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe DigiSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Halep o va înfrunta pe Elise Mertens (21 WTA), care a învins-o în semifinale pe Angelique Kerber (6 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

VIDEO + FOTO Revenire INCREDIBILĂ pentru Halep! A fost condusă 4-1 în decisiv, dar a întors meciul și joacă FINALA de la Doha

Belgianul a stat în lojă alături de ceilalți oameni din stafful Simonei Halep. Van Cleemput nu e genul de antrenor extrovertit. El își maschează de multe ori emoțiile astfel că reacția sa din timpul meciului cu Svitolina i-a luat prin surprindere pe cei din jur. 

Camerele televiziunii au prins momentul în care belgianul nu s-a mai putut abține și a început să o încurajeze pe jucătoarea sa, strigând: „Hai, Simona”.

 

Reacție de mare campioană a Simonei Halep după un meci fabulos: „Mi-am spus să nu mai cedez încă o dată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
observator979
observator979  •  15 Februarie 2019, 21:47

Simona nu a semnat nimic cu Van Cleemput! Doar GSP insista ca el e noul ei antrenor! Isi cere careva scuze pentru minciuna asta?!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  15 Februarie 2019, 21:11

Ca la romani, chiar daca nu stim, dam din gura prostii. Inca nu stim conventia dintre ei, stilul de antrenor etc. Dar, mi se pare normal sa nu fie chemat pt sfaturi, nu se cunosc, nu exista inca o legatura in relatia antrenor-sportiv. Despre asta putem vorbi la vara sau la toamna.

merace
merace  •  15 Februarie 2019, 20:09

Fantastica stire! Si surprinsa de redactorii GSP de la ei din birouri, pe net! :D Ca n-au bani sa trimita un reporter la fata locului! Toti banii ii suge conducerea! :D

Vezi toate comentariile (7)
Comentează