SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Halep a trecut peste înfrângerea drastică de la Singapore: "Nu e chiar așa rău" » Cum e Svitolina

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 09:02

Simona Halep, locul 1 WTA, o va înfrunta în al doilea meci al zilei de vineri pe Elina Svitolina, locul 4 WTA. Duelul va începe la 14:30 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport 2.

După meciul slab făcut în fața danezei Caroline Wozniacki, 0-6, 2-6, Simona a vorbit despre duelul cu ucraineanca Svitolina.

"Se întâmplă să ai zile proaste pe durata unui an. A fost al treilea meci slab, aşa că nu este chiar atât de rău. Eu mă gândesc că în următorul meci pot să joc mai bine şi că această partidă nu o să mă afecteze atât de mult. Se întâmplă. Suntem la un nivel la care toate jucătoarele joacă bine. O să lupt şi o să fiu mai ambiţioasă pe teren în următorul meci.

Cu Svitolina nu o să fie uşor. Este o adversară consistentă, așa cum e și Wozniacki. Va trebui să joc mai bine  şi vom vedea ce va fi. Am mai jucat cu şi pe hard, şi pe zgură. Nu pot să zic că suprafața de aici e hard. E puțin mai lentă. O să vedem ce va fi. E greu să spun ceva exact înaintea unui meci", a spus Halep la TV Digi Sport.

Halep și Svitolina s-au duelat de patru ori până acum, ambele câștigând câte două meciuri. Anul acesta, cele două au disputat trei partide, iar Simona are două victorii.

CLASAMENT ACTUAL GRUPA ROȘIE


1. Caroline Wozniacki 4-0
2. Simona Halep 2-2
3. Caroline Garcia 2-3
4. Elina Svitolina 1-4

Vezi aici TOATE CALCULELE prin care Simona Halep se poate califica în semifinale la Singapore  

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  26 Octombrie 2017, 14:39

"Va trebui să joc mai bine şi vom vedea ce va fi" - adicatelea ce inseamna asta? N-o s-o iei cu 6:0 6:2 ci cu 6:4 7:5... Simona, te-a lasat vointa, te-a lasat dorinta? Esti demoralizata rau de tot fato!!!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  26 Octombrie 2017, 13:44

de regula Simona reuseste sa se razbune pe adversarele care i-au facut probleme ,pe Wow. nu avea motive recente. PS sa vazut si cealalta Karolina ca atunci cand da de o jucatoare determinata ,clacheaza .Ostapenko a batut-o scurt 6-3 6-1. Cel putin jocul cu Muguruza a fost suspect din pcmv .Buburuza era nerabdatoare sa termine meciul ,nu a interesat-o rezultatul

tihi
tihi  •  26 Octombrie 2017, 13:04

Ea trece repede peste infrangeri,fiindca este ferm convinsa,ca rezultatul a fost una dreapta. Accepta ca este mai slaba...traieste cu ajutorul divin,cu noroc,si atat !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează