SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Halep nu poate uita un meci contra Svitolinei » Unde crede că se va decide semifinala de la Doha

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 00:11

Simona Halep (3 WTA) a trecut joi de nemțoaica Julia Goerges (16 WTA), scor 7-6(1), 7-6(6) și va juca azi în semifinalele turneului de la Doha împotriva ucrainencei Elina Svitolina (7 WTA). Românca a prefațat partida.

  • Halep va juca în semifinalele competiției cu ucraineanca Elina Svitolina (7 WTA), vineri, de la ora 15:30.
  • Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport.

„Îmi amintesc meciul de la Roland Garros, atunci când am revenit și am câștigat. Va fi un meci greu, evident, o provocare. Nu am jucat cum mi-am dorit în anumite partide împotriva ei. Mâine am șansa să schimb acest lucru și să ies de pe teren fără regret. O să lupt și o să încerc să câștig.

Suntem jucătoare cu stil asemănător. Suntem puternice pe picioare, alergăm destul de bine, lovim mingea bine. Suntem în top, la un nivel asemănător. Cred că mentalul va face diferența”, a declarat Halep la TV Digi Sport. 

4-2e scorul înfruntărilor directe, în favoarea Elinei Svitolina. Ucraineanca a câștigat ultimele 3 meciuri

„Sfertul” de la Roland Garros

Meciul pe care îl amintește Simona Halep s-a jucat în sferturile de finală de la Roland Garros 2017. Românca a cedat atunci primul set, scor 3-6, și a fost condusă cu 1-5 în setul secund. În tie-break a salvat o minge de meci, apoi a câștigat decisivul la 0.

Vezi și: 

GALERIE FOTO Cea mai controversată jucătoare de top o așteaptă pe Halep în semifinale la Doha: ședințe foto erotice, reacții ciudate și o relație de primă pagină

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
viomarmi22
viomarmi22  •  15 Februarie 2019, 14:37

Eu cred că Simona va câștiga cu Svitolina la ce meciuri am văzut la ambele jucătoare în ultimul timp ! ***, ca să reușească să rămână cu mintea limpe pe teren, doar la tenis !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wishmaster
wishmaster  •  15 Februarie 2019, 11:07
Postat de Constantin Mosnegutu pe 15 Februarie 2019, 10:04

***

îți bag eu stelutele direct, ca sa nu ma baneze aiurea jesepiștii. deci, **** ****** ********* ****** ** ******. sa ai spor! :D

adi_stelistul
adi_stelistul  •  15 Februarie 2019, 10:09

Meci foarte complicat cu o adversara cu al carei nu prea se obisnuieste. Trebuie spus ca ultimele 3 meciuri cu Svitolina nu doar ca au fost pierdute, dar au fost pierdute categoric. In toate Simona a aratat o apatie in joc deconcertanta. Cred ca e datoare sie insesi in primul rand sa abordeze cu mai multa tenacitate meciul decat a facut-o in aceste ultime 3 partide cu ucraineanca. Sa incerce sa castige, nu sa astepte deznodamantul. Chiar daca miza, o finala P10, nu e mare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează