SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Simona Halep și-a nemulțumit noul antrenor: „Nu a fost încântat de ce a văzut”

Captură TV Digi
Captură TV Digi

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 10:44

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat ieri în semifinalele turneului de la Doha după ce a trecut de Julia Goerges, scor 7-6, 7-6, iar azi va juca împotriva Elinei Svitolina (7 WTA), de la ora 15:30, liveTEXT pe GSP.ro.

Acesta e primul turneu la care Simona colaborează cu noul ei antrenor, belgianul Thierry van Cleemput, care n-a fost deloc mulțumit de evoluția elevei sale.

"Jocul Simonei Halep a fost urmărit cu atenție de noul antrenor, Thierry van Cleemput. Acesta nu a fost încântat de ce a văzut. Mai mereu a gesticulat și a dat nemulțumit din cap", scriu polonezii de la Przeglad Sportowy.

De partea cealaltă, Simona Halep e foarte mulțumită de colaborarea cu noul ei antrenor: „A fost o întalnire foarte OK cu Van Cleemput, am vorbit despre meci, m-a întrebat cum mi s-a părut, o discuție plăcută. Nu aș mai vrea să comparăm aceste două persoane (n.r. Darren Cahill cu Van Cleemput), pentru că sunt diferite.

Am avut o perioadă extraordinară cu Darren, cea mai bună perioadă din cariera mea. Cu noul antrenor am avut abia 5-7 zile și vreau să mai fac antrenamente, iar când o să îmi fac o părere, o să vă spun”.

Vezi AICI meciul dintre Simona Halep și Elina Svitolina

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1039400652747875
Constantin Andreescu  •  17 Februarie 2019, 17:31

Ati vazut cum arata banca Simonei ? Un preparator fizic cu gluga pe cap la DOHA (cum sunt si cocalarii de Bucuresti in masinile lor ) si un posibil antrenor bun de "bocitor" la inmormantare. Ar fi o greseala din partea Simonei daca l-ar angaja.

dutedica
dutedica  •  16 Februarie 2019, 09:42

"scriu polonezii de la..." Stiu sa scrie??? Daca astia conteaza ce spun atunci reperele noastre sunt varza.

1578852412258370
Crocodil Dundee  •  15 Februarie 2019, 18:40
Postat de Lumy Andronachi pe 15 Februarie 2019, 13:52

Bineinteles ca e nemulțumit...era sa calce pe bec...ha.ha cu Georges....

ha, ha! ce p.roasta esti! Vezi ca o cheama Goerges, nu Georges, mai Georgeto! Pe ce lumi (moldovenism) esti mai andronake (grcism)?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close