SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // VIDEO Serie uluitoare a Simonei Halep: a câștigat 18 puncte la rând într-o manieră entuziasmantă! Halep, sclipitoare la fileu în setul secund

Simona Halep - Elise Mertens // FOTO: Reuters
Simona Halep - Elise Mertens // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 18:07

Simona Halep (3 WTA) a fost învinsă de Elise Mertens (21 WTA), în finala turneului WTA de categorie Premier de la Doha, scor 6-3, 4-6, 3-6. 

Halep a fost protagonista unei serii impresionante de puncte câștigate consecutiv, jocul solid al româncei copleșind-o în totalitate pe Mertens.

De la 3-3 în primul set, moment în care Simona a izbutit să facă re-break, eleva lui Thierry Van Cleemput a reușit o serie de nu mai puțin de 18 puncte la rând, un exemplu relevant care arată dominația completă a jucătoarei noastre. 

Cel de-al 17-lea punct consecutiv adjudecat de Halep a fost o adevărată capodoperă, Simona a găsit un răspuns fabulos la o scurtă pusă de Mertens.

Urmărește aici finala dintre Simona Halep și Elise Mertens

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează