SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, entuziasmată: "Când Crăciunul vine mai devreme"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 17:37

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a primit din partea sponsorilor rachete noi și nu s-a putut abține din a le prezenta fanilor. 

  • Simona Halep va începe anul 2019 la turneul din Sydney, în perioada 7-12 ianuarie. Liderul WTA a ales surprinzător, refuzând competiția de la Shenzhen, unde avea de apărat trofeul din 2017.

Liderul WTA este din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare. Nu trece nicio zi fără ca Halep să își surprindă fanii. Dacă ieri le-a mulțumit pentru voturile din cursa pentru cea mai iubită jucătoare din 2018, trofeu câștigat pentru a doua oară consecutiv (detalii AICI), astăzi s-a lăudat cu noile rachete. 

"Când Crăciunul vine mai devreme. Vă mulțumesc pentru rachete. Abia aștept să le încerc", a scris Halep în descrierea imaginii de pe Twitter.

haha

Vezi și: 

Darren Cahill, decizie importantă după despărțirea de Simona Halep » Cu cine va colabora antrenorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează