SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // EXCLUSIV Veste extraordinară privind starea de sănătate a Simonei Halep + detalii importante despre startul sezonului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 13:59

Simona Halep va reveni în ianuarie în circuitul WTA, chiar Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a României, oferind vești excelente despre starea de sănătate a liderului mondial

Halep a efecutat marți un antrenament pe suprafață rapidă, la centrul de la Izvorani. Simona se mai antrenase și pe zgură zilele trecute, la Stejarii Country Club.  

"Simona este foarte bine, e bine pregătită fizic și a făcut un antrenament destul de intens, de 2 ore, la capacitate de 70-80%. Nu are niciun fel de dureri la spate, asta este vestea bună. Rămâne să se antreneze în țară până la sfârșitul anului, urmând ca pe 1 ianuarie să plece la Sydney (n.r- locația primului turneu din 2019 la care Simona ar trebui să participe). 

Nu e pusă înca la punct complet cu pregătirea fizică specifică pentru tenis, dar e normal pentru că nu a mai jucat cinci săptămâni. Ea va efectua în fiecare zi câte un antrenament și, pe măsură ce va trece timpul, va ajunge să facă și două antrenamente pe zi", a spus Segărceanu.

SIMONA HALEP FĂRĂ ANTRENOR

Fostul tenisman a lăsat de înțeles că Simona Halep va merge la câteva turnee fără niciun antrenor. 

"Nu știu ce se va întâmpla, nu și-a ales încă un antrenor și, din câte știu eu, intenționează să meargă fără antrenor în Australia, să vadă cum este. Ea oricum mai colaborează cu Darren Cahill și sigur vor ține legătura având în vedere că sezonul începe în Australia", a spus Segărceanu pentru GSP.ro.

Simona Halep, în ianuarie 2019

Simona Halep nu va participa la Shenzen, primul turneu al anului, cel pe care l-a câștigat anul trecut. Jucătoarea noastră s-ar putea înscrie la Sydney, turneu premergător Australian Open, însă sunt șanse ca Halep să bifeze primul turneu direct la Melbourne, fără să joace vreo competiție pregătitoare înainte, așa cum procedează, de exemplu, Novak Djokovic în circuitul masculin.

"În această perioadă vor veni la pregătire și celelalte fete din echipa FED Cup, care ar putea să se antreneze alături de Simona" Florin Segărceanu

Vezi și: Simona Halep l-a făcut geniu pe Darren Cahill! » Ce distincție a primit astăzi australianul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
florianveress
florianveress  •  28 Noiembrie 2018, 18:23
Postat de bazinga pe 28 Noiembrie 2018, 16:33

ARE HERNIE LA CREIER,NU V-ATI DAT SEAMA!I-A INTRAT DANSA IN CAP SI NU I-O MAI SCOATE NICI BELZEBUT!

La care creier???

knuty
knuty  •  28 Noiembrie 2018, 18:10

FA BU LOS!!!SOC!!!!GATA S-A AFLAT !VESTE URIASA PENTRU TOTI ROMANII!!!VEZI IN CE STARE E SIMONA HALEP...VEZI UNDE S_A PLIMBAT SIMONA HALEP ...VEZI CE A PUTUT SA FACA STERE HALEP ...*** SIMONEI ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  28 Noiembrie 2018, 16:37
Postat de vladutz13 pe 28 Noiembrie 2018, 16:36

Prostii. Este nr. 1 mondial, da extraordinar la CV asa ceva!! Inseamna si o groaza de bani pt ca are % din castigurile jucatoarei... toti pedagogii sunt pregatiti sa aiba elevi dificili, cu toante, uneori chiar asta e o provocare. Ca sa ma repet, prostii.

Freudian slip la "toante" :))) bineinteles voiam sa zic toane

Vezi toate comentariile (17)
Comentează