SPORTURI  »  TENIS  »  FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE TENIS

Simona Halep face apel la Guvernul României: „Să recunoască și să finanțeze Federația de Tenis”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 14:38

Simona Halep (2 WTA, 27 de ani) a luat atitudine în legătură cu situația Federației Române de Tenis, care nu mai primește finanțare de la buget.

„Cred că Federaţia Română de Tenis ar trebui să fie recunoscută de Guvern şi finanţată pentru că cei care suferă sunt juniorii”, a spus Simona Halep la Pro TV.

Tenisul a fost cel mai afectat sport după ce Ministerul Tineretului și Sportului a decis diminuarea bugetelor federațiilor sportive cu mari merite. Printre sporturile afectate au fost handbalul, rugby-ul, scrima și judo. Dar cel mai grav a fost la tenis, care n-a mai primit niciun ban.

Și Horia Tecău a luat apărarea FR Tenis: „Noi avem şi talent, şi dorinţă, şi voinţă, ce vreţi voi, dar stăm fără această finanţare”.

Decizia Ministerului Sportului vine în contextul în care tenisul românesc e văzut foarte bine în străinătate pentru rezultatele din ultima vreme.

Citește și:

Donna Vekic nu mai crede în Simona Halep și în Serena Williams: „Cele două nu mai pot ca înainte”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
merace
merace  •  12 Aprilie 2019, 10:19
Postat de fairplayromania pe 11 Aprilie 2019, 21:27

În curînd o sa vrea sa fie Ministra Sporturilor, că de, a fost campioana lumii, regina de aur, regele de aur... mirităm ce avem.

"mirităm ce avem"?! Poate ai vrut să zici "milităm ce avem" :D hahaha

merace
merace  •  12 Aprilie 2019, 10:12
Postat de fairplayromania pe 11 Aprilie 2019, 21:22

Acelaşi caracter precum Becali ,Hagi, .... ruşine !

Confunzi caracterul cu originea etnica... Se vede ca nici tu nu esti tocmai lamurit cum sta treaba asta, daca te cheama @fairplayromania :D hahaha

merace
merace  •  12 Aprilie 2019, 10:09

Cu ce face apel la guvern Simona Halep?! „Cred că Federaţia Română de Tenis ar trebui să fie recunoscută de Guvern şi finanţată pentru că cei care suferă sunt juniorii” nu e un apel la guvern, ci o fraza negandita si aruncata presei din plictiseala, ca sa o mestece... De cand trebuie guvernul Romaniei sa recunoasca FRT?! FRT e o organizatie care are treaba doar cu justitia, nu cu guvernul...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează