SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Finul lui Klaus Iohannis e cu ochii pe liderul WTA: "Nu are apreciere prea multă față de români!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 19:13

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a renunțat săptămâna trecută la colaborarea cu Andrei Pavel. Marius Vecerdea, antrenor român de tenis, a vorbit despre motivele despărțirii. 

Marius Vecerdea, finul președintelui României, Klaus Iohannis, a pregătit în carieră nume importante, printre care rusoaica Elena Dementieva, fost număr 3 WTA în 2009.

"Ne arată caracterul Simonei,  nu neapărat negativ. Trendul este de a face schimbări dese, la un an-doi. Mai ales schimbări de antrenori români. Nu are apreciere prea multă față de români", a afirmat Vecerdea într-un interviu acordat pentru Libertatea

vecerdea

Marius Vecerdea i-a oferit și câteva sfaturi liderului WTA: "Ce ne indică această cădere din finala de la Cincinnati? A fost doar cădere fizică sau a căzut psihic, după ce i-a reproșat antrenorului să n-o mai aplaude când pierde un game? Pe mine m-ar preocupa, dacă și fi Halep, să progresez, cum a făcut Nadal, după ce a devenit numărul 1, sau cum a procedat Federer. Este vorba despre dezvoltare personală".

 

Vezi și: S-a aflat motivul din spatele rupturii dintre Simona Halep și Andrei Pavel: antrenorul ar fi avut o mare nemulțumire

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
radumatei
radumatei  •  21 August 2018, 20:25

Se baga singur in seama "antrenorul" lui peste prajit. Nu e "finul lui Johannis" in masura sa-i dea sfaturi numarului 1 mondial.

whiteredarad
whiteredarad  •  21 August 2018, 20:21

Cred ca Marius Vecerdea se baga in seama. Daca nici Simona Halep nu a progresat, atunci incep sa cred ca ori nu vede, ori nu vrea sa vada asta .

100002473541087
Danut Ognean  •  22 August 2018, 12:22

ma doare in cot de ce crede finul asa zisului presedinte

Vezi toate comentariile (7)
Comentează