SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP. GALERIE FOTO Ce echipament Nike va purta Simona Halep la Roland Garros + alte 3 superjucătoare vor purta același lucru

Simona Halep, foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2018 19:40

Echipamentul Nike pe care îl va purta Simona Halep la Roland Garros va fi la fel ca al Petrei Kvitova, Elinei Svitolina și al lui Caroline Garcia.

Pentru liderul mondial, Roland Garros 2018 va fi primul turneu de Mare Șlem la care va apărea în ținute oferite de sponsorul său tehnic, Nike.

Deși discuțiile erau avansate, nu s-au finalizat până la Australian Open, iar Halep a jucat la Melbourne cu acel echipament roșu, comandat pe internet și fără siglă.

Acum însă va fi altceva. Colecția Nike pentru Paris e axată pe albastru, iar Simona va purta o combinație de maiou și fustă/șort într-o nuanță de turcoaz, cu un insert mai închis pe centru.

Pantofii, Nike Air Zoom Vapor X, sunt predominant turcoaz și ei, cu virgula argintie. Acest echipament va fi etalat pe terenurile de la Porte d’Auteuil și de alte jucătoare care sunt sub contract cu firma americană: Petra Kvitova, Caroline Garcia, Elina Svitolina printre ele.

 echipament

Maria Sharapova, în schimb, va apărea într-o rochie creată special pentru ea. Albastră, într-o nuanță mai închisă, marină, o creație fluidă, cu bretele subțiri încrucișate pe spate și o mică platcă ajurată în față. Încălțările sunt tot Nike Air Zoom Vapor X.

Eugenie Bouchard, deși nu mai e între primele jucătoare ale lumii, încă are un statut diferit. Ținuta ei este ca a Simonei, doar culoarea diferă, e un bleu-verzui glacial. Iar Serena Williams, dacă va decide să joace la Paris, are pregătit același echipament, dar pe negru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1prezescu
1prezescu  •  19 Mai 2018, 09:38
Postat de catalin.palcu pe 18 Mai 2018, 20:23

Sarapova e o diva imbatranita care nu o sa mai pupe ea top 5 sau finale de GS. Inca mai vinde bine, dar cam atat.

Nici nu are nevoie...este mult peste actualele jucatoare din top 10 !! A castigat 35 turnee WTA,5 ITF avand 610 victorii, a castigat 40 milioane de dolari si toate turneele de Grand slam...Are un palmares de invidiat si este printre cele mai bune jucatoare de tenis din lume a tuturor timpurilor !!

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  18 Mai 2018, 22:10

Trebuia sa fotografiati si o pereche de bikini dupa un meci de trei seturi ! Prefer-Garcia!!!! MELCUL BALOS

ando89
ando89  •  18 Mai 2018, 20:28

Păcat că nu se pot întâlni toate patru în finală:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează