SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - LOCUL 1 WTA

SIMONA HALEP. GALERIE FOTO SENZAȚIONALĂ Simona Halep, în brațele noului iubit în vacanță » Imaginile pe care nu te așteptai sa le vezi! Halep radia de fericire

Foto: Hepta +3   FOTO
Foto: Hepta

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 11:36

Simona Halep a fost surprinsă alături de un tânăr misterios în timp ce se află în vacanță în Italia, la Portofino și ar părea că acesta este iubitul liderului mondial WTA.

Simona a ales micul oraș italian pentru a petrece o vacanță liniștită alături de iubitul său, a cărui identitate este însă necunoscută. Cei doi au fost surprinși plimbându-se prin Portofino, dar și în timp ce se aflau împreună la masă, la un restaurant din oraș.

Până acum ceva timp, presa din România a speculat că Simona Halep ar fi într-o relație cu fiul omului de afaceri Teia Sponte, Costa Sponte, însă sportiva nu a făcut niciun anunț oficial cu privire la acest lucru.

După ce a fost eliminată din grupe la Turneul Campioanelor, Simona Halep a anunțat că va pleca într-o vacanță, fără a dezvălui însă destinația. 

CINE ESTE IUBITUL SIMONEI HALEP 

Iubitul Simonei Halep este Radu Marian Barbu, fost jucător de tenis, dar fără rezultate notabile. Cea mai bună clasare fiind locul 1.151, în 2004. Citește AICI totul despre iubitul Simonei Halep! Vine din lumea tenisului și este bun prieten cu Tecău și fostul ei antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
ray51
ray51  •  08 Noiembrie 2017, 08:50

Paparazzi si-au facut treaba. Prin definitie. Problema este a rauvoitorilor , a pigmeilor, a trolilor... Lasati tanara sa aiba viata ei macar dupa lunile de tenis cand ati tocat-o marunt si neverosimil de otravitor. Putina demnitate domnilor, ca nu pot sa va zic altfel !

10153808081703374
Peter Tudosio  •  08 Noiembrie 2017, 08:26

@titiduru22 ..Si inca ceva kokalar needucat, e in Portofino, sint localuri scumpe unde nu se da Pizza deja taiata, ati dau cutit si furculita sa-si tai singur feliile, dupa cum se vede din fotografii! iesi *** de pa internet, ati faci familia de rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153808081703374
Peter Tudosio  •  08 Noiembrie 2017, 08:23

A fost pentru @Titiduru2

Vezi toate comentariile (46)
Comentează