SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DOHA

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA DOHA // Anunț neașteptat al Simonei Halep despre colaborarea cu van Cleemput: „Nu am semnat, am hotărât asta împreună”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 20:00

Simona Halep va juca sâmbătă finala de la Doha, după ce azi a trecut de Elina Svitolina (7 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-4. Românca a avut o revenire de senzație în acest joc. La finalul jocului a vorbit despre relația cu Thierry van Cleemput. 

  • Finala de la Doha se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe DigiSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Halep o va înfrunta pe Elise Mertens (21 WTA), care a învins-o în semifinale pe Angelique Kerber (6 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

Noul antrenor al Simonei a fost în tribune la Doha, a stat alături de stafful jucătoarei noastre, însă Halep recunoaște că deocamdată colaborarea nu este una permanentă

Nici nu am semnat. Am hotărât acest lucru împreună și prefer să rămână așa. Ne cunoaştem de puţin timp și este destul de greu. Vom vedea cum va decurge colaborarea, dar nu este deloc ușor”, a zis Simona Halep pentru TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Ce făcea van Cleemput în timpul meciului Simonei cu Svitolina! Noul antrenor al româncei a surprins pe toată lumea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
martinpen
martinpen  •  16 Februarie 2019, 07:04

Se poate si fara antrenor, are destui in anturaj care pot sa-i dea sfaturi... Andrei Pavel e doar unul...

347655969058390
Ion Popescu  •  16 Februarie 2019, 00:09

Simona ! Nu te zgarci la bani ! Ai nevoie de antrenor.

argus
argus  •  15 Februarie 2019, 22:23

Felicitari Simona! In ceea ce priveste antrenorul, ca-i van Cleemput sau o fi altul, hotararste-te, nu te amagi ca nu ai avea nevoie de un antrenor! Antrenorul este cel nu tine cont de "ce vrei sa exerezi" ci "dece este nevoie...". Antrenorul, daca-l respecti (asa cum presupun ca l-ai respectat pe Darren Cahill), va stabili programul, durata si frecventa antrenamentelor! Bunaoara, cred ca antrenorul identifica punctele slabe asupra carora va insista la antrenament. Pe scurt, cu un antrenor, ai sanse sporite in a-ti imbunatati jocul! Cu cat te vei hotara ma repede, cu atat iti va fi mai bine! Pana la urma, argumentul major este ca nici unjucator, jucatoare de top NU A RENUNTAT LA UN ANTRENOR, ca sa nu mai spun ca Pliskova (Karolina) are doua antrenoare! Ce zici?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează