SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Simona Halep își aduce antrenor: „Darren Cahill mi l-a recomandat și voi ține cont”

Simona Halep la Australian Open 2019 // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep la Australian Open 2019 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 19:52

Simona Halep, locul 1 WTA, 27 de ani, a vorbit după victoria cu Kaia Kanepi (33 de ani, 71 WTA), scor 6-7 (2), 6-2, 6-4, despre abordarea turneului de la Australian Open fără antrenor. A dezvăluit faptul că Darren Cahill, fost ei tehnician, i-a recomandat deja un înlocuitor.

 „Da, oficial nu am niciun antrenor. În loja mea au fost Florin Segărceanu și Adrian Marcu. Nu sunt antrenorii mei, dar mă ajută. Voi rezolva și problema antrenorului pentru că nu pot sta așa. Trebuie să găsesc pe cineva care să fie compatibil cu mine.

Eu și Darren suntem prieteni. Am stat 4 ani împreună. Vorbim și mă sfătuiește, dar nu mai e antrenorul meu. Nu se pune problema să revină. Darren mi-a recomandat un antrenor și voi ține cont de sfatul lui. Nu pot spune cine e. Încă nu am discutat cu el”, a declarat Simona Halep pentru Adevărul.

Vezi și:

VIDEO Simona Halep a reușit lovitura zilei la Australian Open! Execuția à la Nadal la care adversara nu a avut replică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
vnelu02
vnelu02  •  15 Ianuarie 2019, 22:17

Da, îi mai trebuie şi un specialist în acoperişuri, în special pe mansarde !

peluza
peluza  •  15 Ianuarie 2019, 21:38

Ar fi bine sa angajeze un partener de mingi gen Sascha Bajin (nu e antrenor cum cred unii) si ca antrenor sa lucreze cu un sfatuitor. Iar cineva din Romania sa ii analizeze video si tactic meciurile. Probabil ca va fi vreun australian mai necunoscut, dar asta daca nu angajeaza vreun antrenor cu pedigree ce momentan nu antreneaza (gen un elvetian sau suedez).

raikkonen79
raikkonen79  •  15 Ianuarie 2019, 21:26

Lleyton Hewitt

Vezi toate comentariile (4)
Comentează