SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS // VIDEO Punctul finalei? Simona Halep l-a copiat pe Roger Federer și a reușit un "tweener" superb în finala cu Kiki Bertens de la Cincinnati

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 23:32

Simona Halep (1 WTA) a pierdut finala de la Cincinnati în fața olandezei Kiki Bertens, deși a avut o minge de meci. Liderul mondial a pierdut cu 6-2, 6-7 (6), 2-6, la capătul unui meci extrem de echilibrat care a durat două ore și 9 minute. 

  • Simona pierde cea de-a treia finală de la Cincinnati, după cele din 2015 și 2017, și ratează oportunitatea de a deveni prima jucătoare din istorie care câștigă "dubla" Rogers Cup - Cincinnati
  • foto  Vezi AICI FOTO de la meci!

Simona Halep a condus cu 1-0 la seturi, a avut minge de meci în tie-break-ul setului secund, anihilată însă cu mult curaj de Bertens. Pierderera manșei secunde a destabilizat jocul Simonei Halep. Bertens a dominat în totalitate și s-a impus cu 6-2, dar asta nu a împiedicat-o pe jucătoarea noastră să câștige unul dintre cele mai spectaculoase puncte ale finalei.

A reușit un tweener (n.r. a trimis mingea printre picioare, cu spatele la fileu) frumos în urma unui raliu disputat cu Bertens, luând-o prin surpridere pe olandeză, care ulterior a trimis o minge ușoară în fileu.

Vezi și: 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
florinso
florinso  •  20 August 2018, 15:08

Ori a obosit ori au navalit o iarasi demooonii. Nu i bafta la Usopen.

227210684482896
Emanoil Baraghin  •  20 August 2018, 12:50

....DEGEAAAAAAABA!!! daca n-a reusit s-a INVINGAAAAAA! VICTORIA!!!! este RASPLATA EFORTULUI! fizic si MENTAL!

rocky2
rocky2  •  20 August 2018, 01:42

Mai apoi tot superb a pierdut si finala!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează