SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Darren Cahill, înaintea duelului cu Mertens: „Cel mai bun lucru pe care îl pot face e să mă dau la o parte”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 09:29

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) și Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA) joacă duminică spre luni, de la ora 02:00, în optimile de finală de la Australian Open. Australianul Darren Cahill a analizat prestația româncei la Melbourne.

  • Meciul dintre Halep și Mertens va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport 1 și Eurosport HD.

„Simona e foate bine, se antrenază, și-a consolidat încrederea după meciul jucat ieri cu Putintseva. Iubește să joace aici, în Australia, va juca împotriva lui Mertens acum, ele s-au mai întâlnit înainte de câteva ori, dar ea are încredere, se simte bine, este pregătită. Am făcut o pregătire de trei săptămâni la Dubai, așa că este gata de această provocare. Sunt antrenorul ei cu normă întreagă, vorbim despre tactică, despre ce trebuie să facă pe teren, dar când jucătorul tău evoluează bine, cel mai bun lucru pe care-l poți face ca antrenor este să te dai la o parte”, a declarat Darren Cahill conform Eurosport.

Darren Cahill: „Simona se distrează copios”

„La Adelaide nu a jucat atât de bine și am petrecut apoi pe teren vreo 3-4 zile pentru a vedea ce a făcut greșit și să schimbă acele aspecte. Anul acesta, (n.r. întrebat dacă devine sacul ei de box) este bine, pentru că este pentru o cauză caritabilă. Simo va dona câteva sute de dolari dacă face asta și de obicei nu reacționez prea bine, dar de data asta are liber pentru că banii merg către o cauză bună. Ea se distrează copios”, a declarat Darren Cahill conform Eurosport.

VIDEO // Rezumatul meciului Halep - Putintseva

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona scrie istorie pentru România! Va doborî un nou record FABULOS după turneu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
176901212832165
Dan Petnaise  •  26 Ianuarie 2020, 17:31

Felicia Bucur?

176901212832165
Dan Petnaise  •  26 Ianuarie 2020, 17:29

Și de ce să doneze câteva sute de mii când poate dona la nevoiași în România?!

2003018076485565
Felicia Bucur  •  26 Ianuarie 2020, 17:11

"Simo va dona câteva sute de dolari dacă face asta și de obicei nu reacționez prea bine, dar de data asta are liber pentru că banii merg către o cauză bună. Ea se distrează copios”, a declarat Darren Cahill conform Eurosport. Câteva sute de dolari... cat o scobitoare pe măseaua ta găunoasă, Cahill! Cred ca individul nu a mai găsit de munca, dupa ce "s-a dedicat familiei"... și a venit cu gând sa recupereze perioada de stat pe dinafara! Câteva sute de ...dolari, la valoarea ei...? Oricum, nu sunt fan ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează