SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Efectul de domino nu o sperie pe Halep: „Știu că pentru voi e un șoc, dar asta e viața”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 09:25

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de kazaha Yulia Putintseva (38 WTA), scor 6-1, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. 

  • Simona Halep va juca în optimile de finală cu belgianca Elise Mertens (17 WTA). Partida se va juca luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori. 

Turul III de la Australian Open a fost marcat de surprize pe tabloul feminin. Șase dintre primele 10 favorite au fost eliminate. E vorba de Karolina Pliskova (2 WTA), Naomi Osaka (4 WTA), Elina Svitolina (5 WTA) Belinda Bencic (7 WTA), Serena Williams (9 WTA) și Madison Keys (11 WTA). Simona a comentat situația.

„Nu mă concentrez pe rezultatele celorlalte jucătoare, știți asta. La acest nivel se poate întâmpla orice. De asta sunt și eu stresată uneori, dar e doar un turneu. Știu că pentru voi e un șoc când jucătoarele de top 10 pierd. Asta e viața, nu putem fi mereu la 100%. Mă bucur că sunt în continuare în turneu. Sper să nu fie un efect de domino și să nu urmez. Sunt pregătită pentru orice, să lupt pentru fiecare victorie”, a declarat Halep într-o conferință de presă. 

Simona Halep: „Nu urmăresc multe meciuri”

Nu am urmărit niciun meci de ieri, am fost în oraș, m-am relaxat. Când sunt în afara terenului, mai ales după meciuri, nu prea mă uit la tenis. Televizorul e mereu pornit, în fundal, dar nu prea îi acord atenție. Am auzit însă că Federer a avut un meci extrordinar. Felicitări lui Millman, a făcut un meci mare”, a mărturisit Simona.  

VIDEO // Ultimul punct al meciului dintre Halep și Putintseva

Rezumatul VIDEO

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Furtună pe jumătatea de tablou a Simonei » Pliskova și Bencic, OUT! Care sunt adversarele din drumul spre trofeu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează