SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP la Australian Open. O fostă mare jucătoare vorbește la superlativ despre Simona Halep: "Joacă cel mai bun tenis al său și nu se mai teme de acest lucru"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 08:54

Simona Halep se bucură de o apreciere din ce în ce mai mare din partea fostelor jucătoare din circuit. Fosta mare jucătoare Chris Evert (63 de ani), o susținătoare declarată a româncei, a avut din nou doar cuvinte de laudă la adresa Simonei.

"Simt că acum joacă cel mai bun tenis al său. Cred că a avut o pregătire bună. Cu fiecare interviu pe care îl văd de fiecare dată când o văd la TV sau pe Twitter ea are un zâmbet uriaș pe față. Cred că e într-o stare foarte bună a minții. Îi place că e pe primul loc, se bucură de moment și nu se mai teme de acest lucru", a declarat Chris Evert.

Simona Halep se află de aproape trei luni pe primul loc în clasamentul WTA, debutând impecabil în 2018, cu titluri la Shenzen.

Românca va fi în premieră favorită principală la un turneu de Mare Șlem, la Openul Australian care începe pe 15 ianuarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează