SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona își va înfrunta prietena în turul III: „Serios?! Nu pot să vă zic despre ce vorbim”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 22:05

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) va juca în turul III de la Australian Open împotriva kazahei Yulia Putintseva (25 de ani, 38 WTA). Meciul va avea loc sâmbătă, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori.

Simona Halep își va înfrunta una dintre cele mai bune prietene din vestiarul WTA. Va fi un duel în premieră: „Sunt pregătită pentru următorul meci. Am mai jucat până? Nu cred. Știu că e o luptătoare, e foarte galăgioasă pe teren. Am văzut câteva meciuri de-ale ei. E o fată foarte draguță. Vorbim de fiecare dată când ne întâlnim. Sunt pregătită pentru ea. Eu nu o să fiu gălăgioasă, e suficient așa cum sunt”.

Halep păstrează misterul

Jurnaliștii prezenți la Melbourne au încercat să afle mai multe despre relația dintre Simona și Iulia. Au întrebat care sunt subiectele favorite de discuție au provocat o reacție amuzantă din partea lui Halep: „Serios?! E un secret. Nu pot spune despre ce vorbeam, lucruri firești. E o fire foarte simpatică!”.

VIDEO // Rezumatul meciului dintre Simona Halep și Harriet Dart

Vezi și:

AUSTRALIAN OPEN // Mats Wilander, fascinat de un jucător din noua generație: „E cel mai bun backhand pe care l-am văzut. Serios!”

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (1)
xtzro
xtzro  •  24 Ianuarie 2020, 14:08

Bravo Simona! Rupe-o și pe următoarea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează