SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP LA DUBAI // VIDEO Ons Jabeur, decepționată după meciul cu Simona Halep: „Anul trecut probabil că eram fericită! Acum simt frustrare”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 21:37

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) s-a calificat în sferturi la Dubai, după ce a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur (25 de ani, 45 WTA), scor 1-6, 6-2, 7-6 (7).

  • În sferturi, Simona Halep o va întâlni pe bielorusa Aryna Sabelenka (21 de ani, 13 WTA). Meciul se va juca joi, în jurul orei 18:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2. 
  • Halep - Sabalenka va fi al doilea meci din sesiunea de seară de pe terenul central

După meci, Ons Jabeur a vorbit la conferința de presă despre înfrângerea în fața Simonei Halep.

„Dacă meciul se juca acum un an, probabil aș fi fost fericită. Am jucat trei seturi cu Simona Halep. Acum sunt mai supărată pentru că nu am câștigat meciul. Știu că puteam să câștig. Știu că am nivelul necesar pentru a câștigat. Setul trei a fost complicat. A avut mai multe oportunități de a câștiga decât mine, asta e clar. Eu am avut o minge de meci. 

Acum îmi trec multe prin minte. Simt multă frustrare! Dar asta e. Așa e tenisul. O să mă doară câteva zile. Sper să învăț ceva din asta”, a declarat Ons Jabeur la conferința de presă. 

VIDEO » Rezumatul meciului Simona Halep - Ons Jabeur

Citește și: 

Simona Halep joacă joi cu Aryna Sabalenka în sferturi la Dubai: „Trebuie să fiu puternică” » La ce oră începe meciul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  20 Februarie 2020, 08:51

Ai dreptate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează