SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP la INDIAN WELLS. Start în primul turneu Premier Mandatory! Cine transmite Indian Wells la TV și traseul româncelor

Articol de - Publicat miercuri, 07 martie 2018 10:01

Simona Halep, favorită principală, va juca direct în turul secund. Alte trei românce sunt direct pe tabloul de la Indian Wells, turneu care debutează în această seară, de la ora 21:00, pe TV Digi Sport și Telekom.

Tabloul feminin de la Indian Wells, primul turneu Premier Mandatory al anului, e contaminat de nume mari, chiar dacă sunt între favorite sau nu.

Din a doua categorie fac parte Serena Williams, Victoria Azarenka și Maria Sharapova, toate foste învingătoare în deșert, acum în afara listei capilor de serie.

Aceasta e deschisă de Simona Halep, care a recuperat după Dubai prima poziție a clasamentului mondial. După un prim tur liber, românca va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Kristyna Pliskova și o jucătoare venită din calificări.

Pe jumătatea de tablou a Simonei se află Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Jelena Ostapenko, Petra Kvitova, Johanna Konta, CoCo Vandeweghe.

Tot în partea de sus e și Irina Begu, care o va înfrunta în primul tur pe Aleksandra Krunici (Ser), apoi, dacă învinge, dă peste Pliskova.

Sorana Cîrstea va juca împotriva Monicăi Niculescu, învingătoarea urmând să o înfrunte pe Venus Williams, capul de serie 8.

Mihaela Buzărnescu, la debutul ei la Indian Wells, o întâlnește pe Jennifer Brady, iar în cazul unei victorii, la rând e Caroline Garcia, favorita 7.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  07 Martie 2018, 18:12

Acum cred ca Ostapenko va arata valoarea ei dar si Muguruza va da replica asteptata multor jucatoare de top.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close