SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

SIMONA HALEP LA ROGERS CUP // VIDEO Adolescenta Leylah Fernandez i-a făcut pe toți să râdă la conferință: „Nuu, nu ești bătrână!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 09:58

Simona Halep (27 de ani) și canadianca Leylah Fernandez (16 ani) au fost eliminate în proba de dublu a turneului de la Rogers Cup (Toronto) de Nicole Melichar (SUA, 26 de ani) și Kveta Peschke (Cehia, 44 de ani), scor 6-1, 3-6, 5-10.

  • Simona Halep debutează astăzi și pe tabloul de simplu, împotriva americancei Jennifer Brady (24 de ani, 76 WTA). Partida e liveTEXT AICI și în direct la TV pe Digi Sport 2.

Halep a avut cuvinte măgulitoare la adresa adolescentei din Canada și a dat de înțeles că nu e ultima dată când vor face pereche. 

„Pentru mine a fost minunat să joc alături de o sportivă foarte tânără şi ea a jucat foarte bine astăzi. Felicitări! Fii pozitivă, ai un viitor frumos înainte. Baftă la următorul turneu şi să fii încrezătoare. A fost minunat să joc cu ea şi sper că vom avea multe şanse înainte.

A jucat foarte bine astăzi, astfel că nu am niciun sfat legat de tenis. Doar să fie încrezătoare. Are tot ce trebuie pentru a se descurca bine în tenis. Ştie ce face. Este o experienţă bună şi pentru mine. M-am simţit un pic bătrână pe teren, sunt cu zece ani mai în vârstă decât ea, aşa că…”, a declarat Simona la conferința de presă de după meci. 

Sfioasă, canadianca de 16 ani a reacționat și a stârnit hohote de râs în sală: „Nuu, nu ești bătrână! Ești foarte tânără”. (min. 1:33 al conferinței)

Conferința integrală 

Vezi și: 

CLASAMENT WTA // Simona Halep, a 288-a săptămână în TOP 10 » Salt spectaculos pentru Patricia Țig + Buzărnescu a ieșit din TOP 100

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  07 August 2019, 14:26

M-am rupt de ras,nu alta,la ce simt al umorului debordant are Halepa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează