SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO 6-2, 6-1 // VIDEO Tsurenko, exasperată de nivelul lui Halep: „Ea nu e ca Osaka, nu-mi convine deloc să joc împotriva ei”

Simona Halep a ajuns la șapte victorii din tot atâtea meciuri contra Lesiei Tsurenko // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep a ajuns la șapte victorii din tot atâtea meciuri contra Lesiei Tsurenko // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 17:25

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a învins-o fără emoții pe ucraineanca Lesia Tsurenko (30 de ani, 27 WTA), scor 6-2, 6-1, românca asigurându-și calificarea în optimile de finală de la Roland Garros.

  • În turul următor, Simona Halep va juca împotriva polonezei Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA). Meciul e luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

Epuizată după meciurile precedente, Tsurenko n-a găsit răspunsuri la jocul aproape perfect etalat de Halep, iar la finalul meciului a declarat că nu e avantajată deloc atunci când o înfruntă pe româncă.

„Nu-mi convine deloc să joc cu Simona Halep. Când o întâlnesc, trebuie să fiu fresh, iar astăzi n-a fost cazul pentru mine. Halep nu e ca Osaka. Ea are un stil divers, iar asta este cea mai mare problemă pentru că prefer să joc pe contră.

Ce nu mi-a ieșit astăzi? Nimic! A fost un gol imens! Probabil mi-am epuizat toată energia în meciul cu Aleksandra Krunic. Nu am mai avut nici forță fizică, nici forță mentală”, a declarat ucraineanca de 30 de ani, la unul dintre interviurile acordate la finalul întâlnii cu Halep.

Odată cu victoria de azi, Simona Halep a ajuns la cea de-a șaptea victorie din tot atâtea meciuri cu Lesia Tsurenko.

Rezumatul meciului Simona Halep - Lesia Tsurenko: 

Vezi și: VIDEO Naomi Osaka, principala favorită de la Roland Garros, a fost eliminată de Katerina Siniakova!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
true_romanian
true_romanian  •  02 Iunie 2019, 11:33

Adversarul Simonei poate fi doar ea insasi. In mod normal, nu va avea probleme cu aceasta "stea in ascensiune"

merace
merace  •  01 Iunie 2019, 18:27

Iga Swiatek, 18 ani, e urmatoarea adversara pentru Halep. Daca a ajuns in turul 4 la RG, la varsta asta, e clar marea speranta a Poloniei (deja e No.1 a Poloniei), dupa ce s-a retras Radwanska! Dar cred ca experienta si forta Simonei va decide! Hai Simona!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează