SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // Tsurenko, cuvinte mari despre Simona Halep înaintea meciului direct: „Nu poți spune niciodată că e obosită”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 19:14

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, a avansat astăzi în optimile de finală ale turneului WTA Premier 5 de la Dubai după ce a trecut de Eugenie Bouchard, scor 7-6 (4), 6-4. 

În optimile competiției,  Simona Halep va da peste ucraineanca  Lesia Tsurenko, 29 de ani, 23 WTA. Adversara Simonei a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei. 

Ținând cont de mentalul ei, nu poți spune niciodată dacă este obosită sau nu. Se mișcă extraordinar. E o serie prelungită pentru ea. Și eu am avut un meci greu azi și va trebui să muncesc și eu să mă recuperez”, a spus Tsurenko pentru TV Digi Sport. 

Simona Halep și Lesia Tsurenko se revăd la doar o săptămână după ce jucătoarea noastră o învingea categoric pe ucraineancă în turul secund de la Doha. Halep s-a impus atunci cu 6-2, 6-3.

CITEȘTE ȘI: 

Simona Halep o va întâlni pe Lesia Tsurenko în optimi la Dubai » Când se joacă meciul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  19 Februarie 2019, 22:06

Succes Simona ! Mai adune o bucurie pe timpurile ascestea de criza in sportul romanesc si nu numai.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează