SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // VIDEO Punctul începutului de an? Raliu ULUITOR câștigat de Simona Halep în fața Lesiei Tsurenko

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 18:21

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a arătat o dispoziție de joc impresionantă în primul set al meciului cu Lesia Tsurenko (29 de ani, 24 WTA), partidă în care s-a impus fără emoții, scor 6-2, 6-3. 

În primul set, la scorul de 3-0 pentru Simona, pe serviciul ucrainencei, a avut loc cel mai lung game din startul meciului, care a durat peste 11 minute. Simona și-a procurat o primă minge de break la capătul unui schimb savuros!

Ademenită la fileu de Tsurenko, Halep a transformat excelent defensiva în atac, aprinzând punctul. Smash-ul lui Halep a fost recuperat uluitor de Tsurenko, iar cele două jucătoare au ajuns apoi să se dueleze încă o dată la fileu. Schimbul s-a încheiat după o eroare nerforțată a jucătoarei din Ucraina, care nu a mai găsit resurse și a trimis în fileu o minge ușoară. 

Mai devreme, chiar în startul meciului, Simona reușise un alt punct de excepție, lobând-o pe ucraineancă dintr-o poziție imposibilă (VIDEO, AICI)

Citește AICI cronica partidei dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  13 Februarie 2019, 19:47

Un spectacol sportiv de inalta clasa ! Succes mai departe Simona - nr. 2 mondial.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează