SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // VIDEO Sclipitoare încă de la primul punct! Simona Halep a câștigat un schimb de senzație cu Lesia Tsurenko

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 18:09

Simona Halep (27 de ani, locul 3 WTA) a învins-o în minimum de seturi, 6-2, 6-3, pe Lesia Tsurenko (29 de ani, 24 WTA), în turul secund al turneului WTA Premier de la Doha. 

Jucătoarea noastră, care și-a asigurat revenirea pe locul secund în clasament, a început impresionant meciul, reușind să câștige un superschimb în chiar primul punct.

Simona Halep a anticipat excelent un atac al ucrainencei, care a avansat la fileu în speranța că va închide schimbul. Tsurenko a fost însă luată prin surprindere, Halep reușind un lob defensiv de excepție cu care a câștigat punctul.

Citește AICI cronica partidei dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează