SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

SIMONA HALEP - LIDER WTA. Simona a revenit în țară după Turneul Campioanelor: "Asta nu m-a avantajat!" » Ce obiectiv are și ce spune despre echipa ei: "O să vorbim"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 11:38

Simona Halep, locul 1 WTA, a revenit azi în țară, după participarea la Turneul Campioanelor 2017 și după ce a primit trofeul pentru că termină anul pe primul loc în circuitul feminin.

Simona Halep a vorbit despre sezonul 2017, despre Turneul Campioanelor și despre planurile pentru anul viitor.

"A fost un turneu greu pentru că terenul a fost un pic moale şi nu m-a avantajat. Wozniacki a jucat cel mai bine dintre toate şi a meritat să câştige. Eu am început bine turneul, însă după aceea am întâlnit jucătoare care nu greşesc şi a fost puțin mai greu.

Îmi doresc să câştig un Grand Slam, dar va trebui să muncesc mai mult ca să menţin pe poziţiile de sus. La toate capitolele trebuie să mai progresez. O să lucrez în continuare şi la serviciu ca să fiu şi mai puternică. Acum urmează o perioadă de vacanţă şi de odihnă. A fost un an greu

Cred că Andrei o să facă parte din echipa mea. O să am o discuţie cu el. Echipa mea nu se schimbă nimic. Darren mă ajută întotdeauna când e alături de mine și va continua și anul viitor", a declarat Halep potrivit TV Digi Sport.

Citește și: SIMONA HALEP. Mesajul emoționant al lui Darren Cahill după ce Simona Halep a terminat anul pe locul 1 WTA: "Ai găsit puterea să faci asta"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  30 Octombrie 2017, 14:35

pana la urma primul loc e ocupat de jucatoarea cea mai constanta nu neaparat de cea mai buna... Simona constientiizeaza acest lucru,o perioada nu o sa mai vedem jucatoare care sa domine autoritar nici serena daca o sa revina nu cred ca va mai avea aceles rezultate...simona tb sa-si imbunatateasca jocul sa ramana unde e(sa incerce sa vina si la fileu)felicitari

tihi
tihi  •  30 Octombrie 2017, 14:20

Wozniacki,actuala campioana mondiala,anul viitor la primele turnee va deveni nr.1 WTA !! Svitolina va fi o adversara mai serioasa pentru ea,in rest nu vor fi schimbari mari pana in luna mai !!Din mai,Garcia,Stephens,Keys si Ostapenko vor fi cele care vor face legea cu Svitolina si Wozniacki!!!

braveheartro
braveheartro  •  30 Octombrie 2017, 13:31
Postat de dinamo4eva pe 30 Octombrie 2017, 13:30

mereu spune acelasi lucru :D

Înseamnă că funcționează. A ajuns nr. 1 mondial.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează